- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Android szakmai topik
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Persze hogy kiraktam. Ott ül 0 meccsel a klubban. Nem fogom beépíteni csak majd a játék végefelé mikor össze tudok rakni egy Arsenalt Sakával,Moments Henryval,Ödegaardal meg a többiekkel
Szóval nem tudok róla véleményt mondani. Podolskit raktam ki és használtam csereként de borzalmas volt szóval ment sbcbe. Özil támadó szóval ha csak nem vagy Arsenal szurkoló nem ajánlom. Ma jön egy Emre Can majd.. na vele érdemesebb Reus+Bendert+Akanjit beépíteni.Én is nyugdíjazni fogom Brunot és Can+Sanches kp-t tervezek összerakni
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Kompakt vízhűtés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Assetto Corsa EVO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval nem tudok róla véleményt mondani. Podolskit raktam ki és használtam csereként de borzalmas volt szóval ment sbcbe. Özil támadó szóval ha csak nem vagy Arsenal szurkoló nem ajánlom. Ma jön egy Emre Can majd.. na vele érdemesebb Reus+Bendert+Akanjit beépíteni.