Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
PL nekem is meglett, meg a német 4win is, de agyrák ami megy, viszem a kapura rúgnám be és kilép a gyerek
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat 
SB meccseket úgy lehet leggyorsabban, hogy 11db silver argentin meg 11db ucl brazil ugye?!
Megveszem aki kell aztán eladom, tök mind1 mennyibe kerül, más is megveszi majd drágán
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat