- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez is egy lehetoseg, de en is hiaba sporoltam, meg mondjuk, h ultem honapok ota a 2-3 millan, de folyamatosan probalgattam mocsokdraga, high end lapokat, prime/moments ikonokat, hogy minel tobb spec laprol elmondhassam, hogy probaltam, tetszett/nem tetszett, en nem tudnam kiolni ennyire az egeszbol a "fun factort", hogy csak gyujtok egy talanra varva, aztan kozben itt van mar aprilis, persze Teged is megertelek
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Vidal meg fenomen lapnak nez ki, nem.olcso, de kozelsem overpriced, de ot mar vegkepp nem.tudnam ki helyett beepiteni
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én buktam 300-350kt az Mbabukon, meg a 6db ulti pakk se hozta vissza az árát, de ha most jönne vmikor egy icon pikk akkor a bevásárolt játékosokkal megint 3 millió körül leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)