Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Félreértés... Elnézést ha félreérthető voltam, nem akartam lehúzni az olasz bajnokságot. Nagy nevek, tradicionális csapatok. Én mindössze arra céloztam, ahonnan egyébként ide lyukadtunk ki, hogy Lukaku, az Angol bajnokság után talán könnyebben vette fel a kesztyűt az Olaszban. Mert ha az egész szezont nézzük, talán könnyebb dolga lehetett mint Angliában. Bár az olasz foci mindig is híres volt a jól védekező csapataitól.
Na mindegy, szóval nem, nem akartam elfogult lenni, de ez a 2 OVR különbség szerintem, és ismétlem szerintem, teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- X1 Yoga Gen7 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest