- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galat74
csendes tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Az viszont létezik, hogy az ellen kb. 20 másodpercig járatja a labdát, én meg sem tudom közelíteni. Március végén Inaki és társai verik a csapatot, egy cselt sem csinálva. Miközben látom a képernyőn, hogyan laggol, pont az én helyzeteimnél. Pont minden igazságtalan vereségnél van egy transfer eladásom. Ha cselezek, már csel után is ver egy laggot. Ne mondd, hogy nem nyúlnak bele. Mióta nem vettem zöldet, div4-ből div nyolc, négy ikonom van, és vernek a gold csapatok. Kettő rivalst hetek óta nem nyertem egymás után. A február, március account is elver, ha akarják. Egyetlen csel nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Eredeti játékok OFF topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Spórolós topik
- Beperelte a BYD Amerikát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BMW topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest