- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Ne cseréld le egyiket se. A Mendy-Varane páros a legjobb ár/érték arányú védőpáros idén is. Annyi, hogy általában 4 támadó szokott kellene neked meg csak 3 van. Kante+Wijnaldum bőven elég. Pogba helyett kellene +1 támadó.
Egyébként nem tudom mennyire vagy kezdő fifás de sajnos tényleg annyit tudsz tenni, hogy sokat szívsz vele
19 óta UT-zek előtte karrier mód meg hasonlók. Az első wltől kezdve megvolt a silver1(11 win) idén meg ha lejátszanám a wl-t g2-g1 laza.
A legtöbbet abból tanulsz ha profikat nézel szerintem. Ott látod 1-1 cselt mikor miért, hogy kell használni így nincs más dolgod mint beépíteni a játékodba. Szerintem előbb az alapok legyenek meg aztán ráérsz a többire.
Új hozzászólás Aktív témák
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

19 óta UT-zek előtte karrier mód meg hasonlók. Az első wltől kezdve megvolt a silver1(11 win) idén meg ha lejátszanám a wl-t g2-g1 laza.