- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Elég rég óta nem született ide taktika tipp, érthető módon, hiszen jelenleg annyira hendi a játék, hogy se csapat, se chem, se formáció nem számít casual szinten.
Ami nálam most tesztelés alatt van az a: 4-1-4-1.
Egyszer véletlenül egy chem-alapfelállás úgy maradt, meg is lepődtem hogy milyen jó a hátsó alakzat + elől is életképes a támadás.
De a meta formációkat WL idejére nem akartam elengedni, így most hétfőtől nyomom főleg ezzel az újjal.
Bejön, még ha ki is kapok (arcpirító ziccereket hagyok ki a mostani galerivel), egész jól meccsben tudok maradni (ok, volt 1 ahol 3 próbalkozas /3 gólt kaptam Benzemától, közben nálam 5 kimaradt helyzet, szóval ott kiléptem a *csába, aztán másik meccsen én toltam egy 4/3at... szinte bárhonnan bement).Megnéztem hogy a nagyok közül ki ajánlja ezt, és Kurtnál találtam élhető tippet. Bár a srác vlogger stílusa nekem nemigen jön be, "fájdalmas", maníros, de még mindig kevésbé elviselhetetlen mint egy AA9Skillz, Castro vagy Nick82T (azoktól megfájdul a fejem. Orditva kommunikálnak).
Stílus ide, vagy oda, Kurt jobb mindnél, így inkább neki hiszek :).
Szóval ő azt tanácsolta hogy a CDM poziban lévő emberke legyen: Drop Between Defenders.
A két szélső középpályás meg (hogy legyen elegendő támogatása az egyszem csatárnak): Stay Forward. Bumm, that's it.
És valóban működik :).Custom tactic egyénenként változó, de a két fő üzenet adott.
Nyilván az ő játékosállománya, főleg játéktudása nem pótolható, nem összevethető, de még így is sikerült jó meccseket tolni ezzel a számomra idegen alakzattal.
Egy 5 meccses próbát megér. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Gitáros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest