Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrArchibald
csendes tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
mindig ezzel nyugtatom magam, hogy ez csak egy játék és ne feszüljek rá, talán emiatt játszok vele egy agyfa.. után is
-
Woodslave
félisten
válasz
MrArchibald
üzenetére
sztem meg addig jó amíg ilyen csapatod van komolyan. Jó játékosok, de nem idegel hogy a 2millás kereted verték el egy ilyennel
-
Woodslave
félisten
ja. Sajnos a keret az ilyen. iniesta mindegy volt, Villa is olcsó mert kb 30-40k-t kellett költeni, de mostanában nagyon gyenge, próbáltam hunterre, engine-el, sniperrel, mindennel.Iniesta nagy csalódás amúgy. A játék ezen szakaszában még akkor is ha ingyen van olyat vártam ki a középpályát azért rendben tartja. De lehet hogy csak nem kedvez neki a játék környezet.
Di Maria jó ötletnek tűnt, na őt 130k körül mindent megvéve raktam ki, nem tudom miért nem gondolok erre amikor eszembe jut egy sbc

okochat szeretem de gyenge ez tény
Ezzel az ikoc sbc-vel elégg kinulláztam magam, talán 120k ha mindent is eladok.
Amúgy Messi az Messi sztem a játék csúcsa amit átlag olcsójános (ródtoglóri
) bénafax mint én remélhet (nyilván van jobb kártya meg jobb Messi de emlékszem novemberben amikor vki küldis csapattal felállt aztán behozta Messit csak néztem de jó neki)Guardiolat megküldöm skkor egy shadow-al. gattusora is azt raktam, mert nem gondolom hogy a defre kéne, de a pace meg mozgékonyság nullaval vetekszik. (vetekedett így jobb azért, bár passzolni nem tud)
-
akooos
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
"Amúgy az a baj, hogy ezt kb úgy szabadna venni, hogy leülsz, nyomsz pár meccset azt hali. Ehhez képest célokat akarunk elérni, és ha nem megy, az nem esik jól.
"
+10000000000000
addig élvezetes a FIFA amíg nem kezd valaki bele a FUT-ba. 17-ben kezdtem, azt végignyomtam, de szinte csak játék volt benne, nem companion, sbc, objectives, marketezés, csak a játék. Imádtam. 18-ban már nyomtam a companiont, sbc-ket, befektetés, WL stb. 19-ben ugyanez csak jobban ráfüggtem.
Mikor eladtam az xboxot májusban, megkönnyebbültem. Azóta tünetmentes vagyok és nem hiányzik a fifa!! A hétvégéim önfeledten telnek és nem izzadok vért a seggemen, hogy meglegyen a gold3-2, vagy akár csak a silver 1
Hasonló érzés lehet leszokni a herkáról

-
gabigyerek
senior tag
Á...nem verem az asszonyt emiatt (még
), inkább csak ilyen passzív agresszív vagyok.
Nem vagyok vallásos, de jézus nevét a hétvégén többször emlegettem mint a pápa egy mise alatt. Ezért még tuti kettényílik a föld alattam és a pokolba kerülök, ahol a végtelenségig kell játszanom ezt a szart online 0,5 másodperces delayel és úgy hogy egy TOTW pakkból is csak 79 es IF lap fog esni.Amúgy az a baj, hogy ezt kb úgy szabadna venni, hogy leülsz, nyomsz pár meccset azt hali. Ehhez képest célokat akarunk elérni, és ha nem megy, az nem esik jól.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Nehéz rendbe rakni, mert sok az eladhatatlan.
Mondom kik azok, akiket sztem kár volt kirakni, soha nem lesznek használhatók a gameben, még csereként sem, ezeket felejtsd el:
Iniesta (se pace, se erő, se semmi, sehol nem jó) kuka
mid Okocha (maximum hunterrel lehet jó, akkor talán)
Di Maria (ha minden kötél szakad esetleg csereként)
De ha nem muszáj, akkor hagyjad őket.Akikre más chem kell:
Guardiola - shadow, nálam azzal volt a mid, mással nem jó
Villa - hunter, de mivel kivettem, így nem lényegesNem tudom mennyi coinod van, ehhez a váltáshoz 200K kell.
Ha több van, akkor Dybalából mehet jobb verzió, vagy valamelyik speckó Mertens, ha belefér a keretbe. Ha még több coin van, akkor Tellesből is mehet a jobb verzió.4231
Lautaro
Felipe Messi Dybala
Guardiola GattusoBalance
szélesség 6
mélység 5
Balance
Szélesség 4
Beindulás 5ST come back on def
mid CAM stay forward
LAM / RAM: come back és get into the box for cross
2 CDM stax back és cover center
LB és RB stay backvagy 442(2)
LST Lautaro
RST Messi
RM Anderson
LM DybalaBalance
szélesség 6
mélység 5
Long Ball
Szélesség 3
Beindulás 7RST get in, stay forward, stay central
LST come back on def
RM és LM stay back on def és get into the box for cross
2 CDM stax back és cover center
LB és RB stay backMessit ne add el, az egyetlen igazán jó playered, aki bármikor eltud dönteni egy meccset, többiek hozzák a jó szintet.
-
MrArchibald
csendes tag
Örülök, hogy nem csak én vagyok agressziv állat a meccsek alatt és után...
utána mindig kell pár perc mire megnyugszok és bocsánatot kérhetek asszonytól és olykor a szomszédoktól akik azt hiszik valami csaladon beluli eroszak folyik
Tegnap sikerult párszor kiboritani a jateknak, pelda rá hogy felidoben 2:0 ide, a vege 2:10 lett oda...passzok, lovesek kuka
de ez mar csak ilyen, ettol fuggetlenul jatszok es szeretem.2 hetes fifa20 palyafutasom alatt ezzel a csapattal robogok elorre, gyujtom a penzt es remenykedek, ha kapok valami pakkot abbol esik valami eladhato h epitsem a csapatot tovabb...most elegge megrekedtem ezen a szinten, de kifejezetten elvezetes veluk jatszani
[kép] -
Edgar2621
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Na én már ezeken túl vagyok, nem szabad ezt ennyire komolyan venni.
De azért a játékról pár gondolatot a tegnapi WL (gold2, bent marad 4 meccs) után:
1. 2-0-ra vezettem két hányadék góllal a 20. percben és azon gondolkodtam ebben a játékban mi az amit lehet élvezni, mert már a győzelmet sem
2. egy lengyel srácnak írtam a meccsünk után, mert úgy pörögtek a játékosai mint a villám, az én kis csapatom pedig lajhár üzemmódba kapcsolt, visszaírt a srác hogy nála semmi nem volt, de a következő meccsén neki is ugyanez és jól el is picsázták (következetesség level 1000)
3. egy német srác volt az ellenfél, talán meg is vertem (nem lényeges), kérdeztem tőle hogy honnan játszik mert nálam pokol nála pedig mennyország volt a játék (Németország a helyes válasz, de a figyelmesen olvasók már tudhatták
), aztán kérdeztem tőle hogy tudja-e hogy a szerverek elhelyezkedése miatt óriási előnyben vannak. írta hogy tudja, látott vidókat, de néha még náluk is szörnyű a játék/delay.
4. mindenkit kérdezgetek honnan játszik és dumálunk pár mondatot, mindenkinek az a véleménye hogy f.ck EA és hasonlók, ha így sem lesz változás akkor nem tudom hogy lesz, lassan engem is elveszítenek, ha nem állítanak valamit magukon.Összefoglalva a fentieket: minden rendben, nyomjuk tovább, most már akár bekötött szemmel is lehet és vegyünk sok Fifa pontot mert az jó

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem most hétvégén ha a ház előtt megafonnal szóltak volna be a rendőrök, hogy "felemelt kézzel jöjjön ki az épületből" is csak annyit kiáltottam volna vissza, hogy kell még 1 win a silver1 hez.
De ha nem jön össze, akkor megtalálnak a szíjammal felakasztva a csillárra. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Don't do it!
Silva nem Messi. Még ha ezt is mondták hogy tkpn Messi, csak 3as WFtal... Persze.
Messi helyett CAMba: Mertens, Ben Yedder, vagy L.Moura. olcsóbb, és eladható ha nem jön be.Gattuso Guardiola csere, utána Guardiola+iniesta csere, és mehet Traore a jobb szélre Messi helyett.
Bár Iniesta helyett egy jobb CAM kellene (ha ő az ingame).Sickboy25:
Cukker kölyök. -
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek
üzenetére
nekem is mondja az asszony hogy már kihívják rám a rendőrséget.
Bár az utóbbi pár napban elengedősen játszottam, wl se volt hál istennek.MdewC: [link] van még pár játékos. Di Maria 91, Zaha, Vardy, Lautaro
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére

Woodslave: tolj egy teljes csapatot, meg keretet. Andersont beépítjük faxán.
-
gabigyerek
senior tag
3 stádium van.
1. Amikor csak kéri hogy hagyjam abba, mert átmegyek hulk üzemmódba.Ön és közveszélyes vagyok.
2. Amikor már figyelnem kell rá is amikor elmegy a PS előtt, nehogy kitépje a helyéről és nekem dobja.
3. Amikor már megírt papírt kell már csak aláírni a válásról. Fele-fele minden ami érzékenyen érint mert a házat és az autót is én vettem.De igen, pár napig most offolom

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
A hét kommentje.

Vigyél vmi viráogot az asszonynak és péntekig hagyd az egészet.
Átérzem, ezért amikor tolok egy kiképést a diavetítésről, akkor törlöm is az utolsó 20 percet a memóriából, így rendben marad a vérnyomásom. Idén ezen nem szabad idegeskedni, annyit nem ér.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
hát nem tudom. Messit 964k-ért vettem, ahogy nézem ha ma adom el örülök a nettó 900k bejön, a Silva sbc meg 400k lett, amikor indult vmi 300 körül ki lehetett rakni. Megint egy untrade drága lap. Mondjuk ketten lehet jobban adnák Agueroval mint Messi meg a mostani csapat. Nem tudom. Nem is feltétlenül az "eredményesség" miatt mert tényleg nekem tök mindegy csak a játék miatt.
-
Woodslave
félisten
ja azzal nincs probléma. Csak most valahogy ilyenből 1- volt minden körben és akartam a pontot is, de az angol másodosztállyal inkább biztosra mentem és wc-n próbáltam a leggyengébbet is. De amúgy lehet jobb lett volna az eredevisievel legendáson, de tök mindegy akkor is le kellett volna játszani az összeset hogy tudjak lapozni. Az elite 1 reward mondjuk egy 82-es meg egy 84 es kártya volt.
Nagyon nagyot lendített a csapaton. -
toxicjew
addikt
Nekem is megvolt idén az 1. wlem (november legvégén kezdtem a játékot), g3 lett, de az utolsó 7 meccsemet horror körülmények között kellett lejátszani. Délután még rendben volt a kapcsolat (4 bar), estére viszont lement 2-3 közé... Hát senkinek nem kívánom azt az élményt
Az ország talán legjobb netével rendelkezem, de ez mit sem számít, ha egy multimilliomos cég képtelen normális kapcsolatot biztosítani. Örülök, hogy vége. -
gabigyerek
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát életem legfurább WL-e jött össze a hétvégén.
Volt időm, mondom, nézzük meg meddig megy a csapat.
Szombaton 12/8-al tértem nyugovóra. Talán a legjobb kezdésem volt ever.Aztán jött a vasárnap...
Általában nyugodtan tolom és elfogadom a vereséget, hisz olyan a csapatom amilyen, de itt többször asszony már elköltözéssel fenyegetett...28/11 lett a vége.
El tudjátok azt képzelni, hogy 16 meccs alatt 3 win jön össze?

Volt minden. 1:1 89 ik percben tizihez jutok, ellenfél kilép. 2:1 nél EA disconnect. Emberelőnyben 2 gólos előnyből kikapok, 3 db tizipárbajon elvéreztem, 2 öngóllal nyert az ellenfél 2:1-re, De Gea már sztem direkt dobálta az oldalról kapuralőtt labdákat az ellenfél elé.
Az ellenfelem (direkt egyes számban írom) végig: Semedo, Lenglet, Griezmann, Son, Mbappe, Varane, Ter stegen. Néha egy kis Butragenho. És csak a lapok színei változtak.
Néha olyat ordítottam, hogy a vérfarkasok megirigyelték volna. Többször gondolkoztam asszony "mikor jössz már enni" megszólalása után, hogy beledobom a családot is a napba.
Azt hiszem megyek iratok a háziorvossal beutalót valami elfekvőbe.
-
Woodslave
félisten
ez a Bernardo Silva mennyire jó? Nem raktam ki a loant mert amikor kijött sztem nem is láttam hogy volt, nem is feltétlenül eredményesség de játékélmény szempontjából milyen. Agyalok megint, hogy bár megszerettem Messit (153 meccs 129 gól de sok sb szóval annyira nem mérvadó) de kiraknám az árából Silvát meg megvenném a record breaker Aguerot.

vagy Traore? Az még olcsóbb is
-
Gatho87
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most meg ronaldo is eselyes
-
MdewC
nagyúr
Kezdem nagyon megkedvelni.

Fostam kipróbálni, vannak statok amik nem tetszettek (passz), meg kellett pár meccs IF Messi után, mire elkezdtem felvenni vele a jobb ST ritmust, de azt kell mondjam, hogy nagyon OP.
IF Messivel kezdtem a WL-t pénteken, aztán jött a váltás Dalgishra meg Salahra. Az első pár meccsen fura volt, de most a WL második felében 13 winről 17-re 3 meccset is ő döntött el, több góllal. Nem lassú, jobban mozog mint mid Cruyff, irgalmatlanul kegyetlen a lövése, nagyon jók a traitjei. A passz pont elmegy, mivel sokkal többet kell rövidet passzolnia, így simán letudja készíteni a többieknek. A sebessége pont a határon van, elmarad mondjuk Pelétől, de pont annyira gyors, hogy eléggé tudja zavarni az ellenfelet. Mindenképp jó vétel. Baby Del Pieronál sajnos mérföldekkel jobb (nekem), sőt egyelőre veszélyesebbnek tűnik mint mid Cruyff, utóbbi inkább vhol CAM lehet jobb a passzai miatt. ST-ben Pelé után ő tetszik az ikonok közül a legjobban, plusz 1,7-ért fele annyi, mint mid Euseb. Az 5 wf meg már negyon hiányzott, hiába Messi stabilitása.
Semedo nagyon komoly, nézzetek rá.
Nekem de Ligtet még szokni kell, egyelőre vele még kell pár meccs.
Viszont a lényeg.
Amit szombat óta vártam. Adama. Szélen és CM komoly a pali, nem csinálok vele meg olyat mint Messivel meg Pelével a szélen, vagy más cselgépekkel, de ebbe a retek gameben az egyik leghatékonyabb állat az tuti.
Elindul, nem veszik el tőle és ennél többet nem is kell tudnia, ez a fő dolga, hogy vigye fel, tartsa meg, passzolja le. Majd a többiek belövik. Hiába a csilli villi a szélen, ha el se jutok vele a 16-osig. A passza meg deadeye teljsen OP. Kis figyelemmel nem ad el passzt, a 2 wf meg 3 közöt egyelőre nem éreztem akkora difit, mint a 3 es 4 között, de ez lehet változik, mert elvisz a lelkesedés.Ezt a lapot ki kell tenni, azért adta ki az ea mert ez kell a szélre meg mert egy troll banda.
Megvan az első rage quitje is Adamanak.
[link]
-
MdewC
nagyúr
Első meccsen Adama előkészített két gólt és kétszer szerelt CM-ben.
Sztem ebből még lehet barátság.
De mást is előidézett Traore, lett coin, plusz kiárultam a klub jelentős részét, így változott a védelem is. Bízom Digestive kolléga tanácsában a kapust illetően, plusz de Ligtet nagyon szerettem volna. Eléggé fent vannak az árak, szóval nem bánom, hogy az sbc-be számt lapok javát eladtam.
-
Gatho87
tag
En hasznalom..valamikor nagyon op es gyors..de van mikor nem tudom mit csinal..potyakat kap
-
Hazli17
aktív tag
Csak úgy érdekességként.. Toty alissonnal találkoztatok a csapatokban? Vagy valaki használja? Őt viszonylag "sokan" nyitották.
-
Gatho87
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vd, haland tuti lesz, rebic, alisson, werner vagy sabitzer, casemiro
-
Bohus84
tag
Nézegetem a hétvégén a profikat. Többeknél látok Schmeichelt a kapuban. Azt még nem sikerült kiszúrnom h melyik de idén jó lenne vagy miért használják?
-
Kristof_94
nagyúr
Szerdai TOTW-ba várható valami nagyágyú?
-
freddyadu
senior tag
Ott az ikon Lala! 😲
Kész is a jobb oldal... -
Kristof_94
nagyúr
Na, 19/14-el megvan a gold 3. Beírom Agüero és Son statisztikáit, de úgy nézzétek, hogy 1 meccs 0-0-nál megszakadt az ellenfél miatt és ugye az is számolódott.
Agüero: 20 meccs, 26 gól, 10 gólpassz
Son: 19 meccs, 2 gól, 10 gólpassz
Schar: 20 meccs, 1 gól, 2 gólpassz, de a gólt is lábbal szerezte egy szöglet után.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A koreai statisztikája azért tűnik gyengébbnek, mert bal cam és ugye a szélső cam kicsit hálátlan pozíció.
-
eM'82
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Azaz!
Csak azt nem értem miért volt gyors (gondolom a magasabb dribble érték miatt Salahnál + mintha többször is megcsinálta volna (folyamatosnak tűnt).
Na mindegy, megpróbálom kitapasztalni :).A héten nem nyomtam WLt, eskü stresszmentesebb a Fifa. Rivals az poén, eddig küldikért mentem (Pléa kész, Yedder+Werner megoldotta), most mehet a skillpont szerzés.
-
Woodslave
félisten
Na kész a hat ikon swap. Hát megint a gép elleni volt a hervadtabb meló. Ez a hat túlzás. Aki négyszer meg tudja verni az hatszor is. Pláne hogy én csak a leggyengebb csapatot tudom megverni a másodikat meg se próbáltam inkább szóval le kellett játszani mindet is. Igaz a 40 után elég volt 3 meccs legendaryn.
A rivals varakozason felül jól ment. A leggyengebb franciakkal ki se kaptam.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Az egyèni instrukciókról van esetleg valahol érthető leírás?
-
eM'82
addikt
Adama: 1,5 meccs (csere volt az elsőn, második meg egy hülye friendly) 2 gól, 1gp.
1 meccsén (DR) 1szer lőtt kapura, de az gól is lett. Brutál gyors, van fizikuma, supersubnak tuti jó lesz.
Kent: ezt a turbóboostos labdapöccintést hogy a retekbe hoztam össze?... [link]
Más:
Van egy min. 4*skilles "csel". Mikor egy helyben áll a játékos és passzolgatja egyik lábáról a másikra. Azt hogy kell? 16-os szélén elég jól használható. -
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
3-0 ide 2015-os klub. Komolyan a 10 meccs ami játszottam ha nálam régebbi klub nyertem ha 2019-es mindig elvert. Nem statisztikai erősségű csak érdekes

MdewC abban biztos vagyok nem kifogás vagy magyarázkodás. Tényleg nem is fogom semmire. Tehát akkor az hogy ki nyer vagy veszít semmi mástól nem függ csak attól hogy ki mennyire ügyes. Annak örülök
-
Woodslave
félisten
Na be is szoptam 3 cumit helyreallt a rend
-
Woodslave
félisten
Próbálom ezt a Plea feladatot én is. Plea csinálja Pleat
. Egész jól megy amúgy is 8 meccs körül nyertem de nem mindig jött össze ami kell. Feljutottam div 7-be. Ahol egy 2020. Jan acc zaha martial moura csapattól persze kikaptam. Tuti amúgy hogy van vmi mechanizmus erre csak az a lényeg hogy minél régebbi klub és jobb csapat legyen ott van esély nyerni
.Sb-ben is tuti. Ezüst pl2 csapattal 1-1 wc-n nem bronz ellen mondom javitok a sajattal erre nem sokkal jobb csapat ellen ugyanúgy 1-1

-
drachoHUN
senior tag
Múlt héten 5 meccsem volt hátra, 1 győzelem kellett a Gold2-höz, erre sorban jöttek a Gullit, Zidane, Ronaldo, Pelé féle csapatok és mindet elbuktam.
Most az utolsó három meccsemet mindet meg kellett volna nyernem Gold2-höz, és basszus mind a hármat megnyertem. Pedig ezen a héten összehoztam talán a legrosszabb kezdésemet eddig 6 győzelem 8 vereség. Már azt fontolgattam, hogy nem is nyomom le a meccseket.
-
ShiberMonkey
senior tag
Hát skacok én nyomtam egy delete clubot. Ami PC-n ment (sok csaló) ötvözve a remek delayvel az hihetetlen volt.Én úgy gondolom hogy az idei részhöz pozitívan álltam, de a lelkesedésemet letörte a játék/ karácsonyi patch, sok mindent lehet tolerálni, és elengedni de amikor jönnek a hihetetlen come backek az már fárasztó vagy amikor rúgnám ki a labdát mellkasba rúgom a játékosomat mert az AI beleszalad a tisztázásba /ugyan ez gólhelyzetnél az azért már bosszantó.Nem mondom néha lehettem volna higgadtabb, aláírom de azért ne csináljunk már minden meccsből 2005-ös Milan-Liverpool BL döntőt.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket innen a fórumról és aki még marad annak sok sikert, jó pickeket és delay mentes játékot kívánok.
Találkozunk a következő epizódban :) -
Sickboy25
addikt
Nah a vege kb. 50k lett a Traore sbcnek. Packokkbol semmi nem esett.
le is teszteltem a pl swap kereteben. Gyors es eros az biztos. Nem tunik opnak, de a palya minden teruleten feltunik
8 meccs 3 gol es legalabb 5 golpassz. Majd a boxon megnezem pontosan, de lehet tobb. Egy meccsen 2 x siman jon , hogy kiugratom a szelso vedovel lefutok az alapvonalig, mert a nyomaba nem lepnek es beguritom az erkezoknek...
eddig a szelsok kozul o muzsikal nalam a legjobban -
eM'82
addikt
Pléa küldetés miatt megint betettem Ben Yeddert a csapatba (sima gold + hunter, 7es chem). Őrület mit csinál. Nagyon remélem hogy ő lesz a decemberi POTM Ligue 1.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, nekem 16/12 eddig, a 4. vereség épp a legutóbbi meccsen volt, kár volt elkezdeni. Valami nyomorult lengyel volt, Dembelé mindenkit szerelt, mert miért ne.
-
eM'82
addikt
válasz
Sanyyka
üzenetére
Sajnálom. Várunk vissza!
Az új munkához sok sikert!
:)Elkezdtem kirakni Adama Traore SBC lapját. POTM Vardy+Scream Özil estek első körben áldozatul. Elköszön még Dzeko Scream lapja is.
KJ: ilyenkor az a még szebb, mikor átcsorog a kapusod hasa alatt, üres kapu és bepöccinti a csatára.
Más:
Atletico Madrid sztem idény végén elköszön Simeone-tól. Valami nem okés ott, hogy ilyen állománnyal ennyire halovány focit tolnak. Most is egy Eibartól kaptak ki.
Ez az az év amikor simán bajnokok lehettek volna a szokásos 1-0ikkal, de mindegyik nagy bukdácsol. -
Sanyyka
aktív tag
Néhányszor eljatszottam itt a nagyhalalált, de aztán mindig visszaevett a fene a jatékba.
Mivel azonban sikeresen megpályáztam egy komoly munkakört a cégünknél, talán most tényleg sikerül elengednem ezt a szrt.
Jelentem eladhatók eladva ( 7db 100k pack jött ki az újraértékesítésekkel együtt, kb. harmadennyit értek összesen a csomagok
), app törölve.
Mivel így gk, lb, rb és főleg coin nélkül vagyok, most talán tényleg maradok kívül.
( Félek azért, hogy majd egy FIFA21+PS5 kombóval jövök karácsonykor...
)
Addig is gg Skacok!
-
K.J
senior tag
Helyzet a következő:
Ellenfél támad, 5-ös sarkáról izomból kapusba rúgja, hálóőr megfogja, ráfekszik, még térdel a gyepen, de az animáció nemes egyszerűséggel a partvonalon áttolja, spori befújja a szögletet, gólt kapok
És annyi. Nevettem
Hiányolom Szigma-t!
-
eM'82
addikt
Jövő hét péntekre Headliner SBC tipp twitteren:
Lautaro Martinez + Delle Alli (csak serie a + pl lesz?...fura)
Headliner küldi: Orsic -
Mrguba
őstag
Gyerekek ez a...ASSIST A GOAL ONE-TWO pass...
Ezt hogy kell?
van valami kombinacio erre?
Nem jon ossze -
dracox
addikt
Lassan odajut az EA, hogy minden pakk eladhatatlan lesz. Ilyen sóher k*cs*g bandát. Nehogy kereskedjen a szegeny paraszt egy kicsit.....
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább nyerjenek meg 4 meccset sorozatban, úgy hogy a 4.meccsen ő legyen a meccs embere...mert ügye akkor már 2-vel jobb lesz mint a legjobb totw lapja!
Más
Vannak ügye a kék sima bl lapok, amik ugyanazok, mint a sima arany lapok...tudtok e arról valamit, hogy ha valaki kap majd most télen upgrade-ot, akkor a kék sima bl lapja is ugyanazt a fejlődést megkapja...mert ha ez igaz, akkor lehet most, amíg olcsók, akkor érdemes lenne belőlük bevásárolni...pl Werner tuti 85-ös lesz szerintem...
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr

-
Raunchy
tag
Nem szóltam, ha tényleg csak untrade lapokkal megvan abba bele se gondoltam 😂
-
dvtkfan
senior tag
Nekem sok untrade lapom volt, mindössze csak 50k-ba került...a helloween lapjára meg egyben ki kellett volna adni annyit, így az nem érné meg nekem...
Ez a lapja meg szerintem fog még fejlődni, illetve bízom a winter upgrade-be is, hátha még amiatt is lehetne nagyobb a lapja... -
v-man
őstag
If Casemiro jó kis lap lesz! Védőnek visszahívott kpnek már a sima lapja is hibátlan..
-
amdboy
senior tag
Azta mindenit, hogy itt milyen sok segítőkèsz ember van
-
eM'82
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
De ha sok fölösleges eladhatatlan lapja van az embernek, amit nem is használ, akkor legalább kapna egyet, ami supersubnak jó lenne.
Én is gondolkodom hogy kirakjam-e? Bár sehogyse tudom beszerkeszteni, cserének jó volna.
Van még 6 nap vissza. Bízom benne hogy lesznek további ilyen SBC lapok.De coinért én sem támogatom.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Raunchy
üzenetére
Hát sztem ez egy dolog.
Most bedobáltam az untrade lapokat és csak 1 db 83-as CB kell majd, szóval full kijön a klubból. Az untradekkel meg nem tudok mit kezdeni.
Na beváltottam.

2500 coin ment bele, Raul Albiol.

Így viszont visszajött 750K a klubba, tegnap úgy is csalódtam Salahba, aki korábban bizonyított, szóval... nem sok jó ember van szélre. Trollkodni jó lesz, sztem.

-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Valaki segitsen kèrlek mert kb az idegösszeroppanás határán vagyok. Szóval a gondom a következő. Megy a wl. Vezetek X góllal ès a meccs kb 60. Percètől mint ha megbolondulnának az embereim ès tuti, hogy lose a vège. Ès egyszerüen nem èrtem, hogy az ellennek hogyan jön be minden. Ha kell vèdekezik( nem is akár hogy) mindig odaèr valahogy blokkolni ha netán lövèsem lenne. Nekem kapufa vagy ziccerben is mellè. Illetve az èn vèdőim folyamatosan csatárnak èrzik magukat, hiába van beállitva, hogy ne menjenek fel. Ès ez miatt 10/8 gólt kapok. Az èn vèdőim nem támadják az ellent, persze az övè akkor is próbálja elvenni tőlem a labdát ha nem ő irányitja a játèkost, látom, hogy az AI folyamatosan támad engem, levegőt sem hagy venni. Hiába nèztem youtubeos videokat, nekem ezek a beállitások valahogy nem működnek. De akkor másnak hogyan?? A válaszokat köszi.
-
Raunchy
tag
Gyerekek sztem ne rakjátok ki Traoret.
220 ért fent van a halloween 85 ős lapja -
ferni
őstag
11-9cel zártam a tegnapot, reggel felkeltem 2 vereség, de olyan amit nyernem kellett volna.
11-11
Most nekiállok azt 6 win zsinórban.... Picit vicces ez az ingadozás, biztos eddig szar voltam, most meg nem, hogyne... Vagy csak hagyott játszani végre ez a fos.
Szóval 17-11gyel fejeztem be a hetet, így utólag ennek is örülök.Ez meg a legnagyobb skalpom ma, 6. Percben már vezetett, de nyertem 2-1re
Szoros egy meccs volt.
-
Gaborz1
senior tag
POTM Wernert érdemes kirakni? Próbálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ja. Sajnos a keret az ilyen. iniesta mindegy volt, Villa is olcsó mert kb 30-40k-t kellett költeni, de mostanában nagyon gyenge, próbáltam hunterre, engine-el, sniperrel, mindennel.
"
), aztán kérdeztem tőle hogy tudja-e hogy a szerverek elhelyezkedése miatt óriási előnyben vannak. írta hogy tudja, látott vidókat, de néha még náluk is szörnyű a játék/delay.
De ha nem jön össze, akkor megtalálnak a szíjammal felakasztva a csillárra.
Cukker kölyök.

Nagyon nagyot lendített a csapaton.
Az ország talán legjobb netével rendelkezem, de ez mit sem számít, ha egy multimilliomos cég képtelen normális kapcsolatot biztosítani. Örülök, hogy vége.

Meg az elmúlt pár év igazolásai is nagyrészt rosszul sültek el.