Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Srácok King eventnél mit takar ez a 4 Volley gól rivalsba?!
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyre jobban ramrohad a holland liga... Most hetekig nem lesz liga sbc
-
Kristof_94
nagyúr
Na megjött a hiánypótló török ligás SBC is... BPL meg La Liga majd jövő tavasszal...

-
Woodslave
félisten
A qrva anyjat a squad battlesnek. Ok legendás de egy 55-os bronz fax akkor se fejeljen mar gólt meg fussa le manet
-
sz_abika
addikt
Az uj peccsel lassultak a játékosok sokat szerintem. Még jött a szokásos butitas hogy legyen teruk az uj lapoknak gondolom h osztokeljenek a vasarlasra :)
-
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok nmtudom kinek van még itt lewandowski ja de hogy beszereztem a 91esett visszaesett a golszerzésem
-
eM'82
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Ok, az lehet, WL reward nyitások és társai.
Mindegy, elengedtem a dolgot. Ülhetek 2milla coin fölött, de minek? Játszani akarok.:)
Remélem holnap NEM nyitok red Van Dijket!
Nem akarom átrendezni a védelmemet :D![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
... hátha bejön a fordított kívánságIzI: inkább Edgar2621-re hallgass!
-
eM'82
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Ja, kb mint BFridaykor :).
Szerintem nem lesz. Mármint ha az alap nem lesz nyitható, akkor nem megy fel az áruk mint TOTWkor? + WL is aznap indul.A franc se tudja ezt már követni. Kiszámíthatatlan az egész.
De ne legyen igazam!Btw: bevásároltam. Mégse várok, így legalább tolom a kedvencekkel amíg lehet.
IzI: Team Of The Group Stage
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy már Te és mi is immunissá váltunk rá
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jó, de Neked az az életed egyébként is, mi a különbség?
-
Bohus84
tag
Ter Stegent nem értem. Ha nem ő véd az Atleti ellen kb 5-1. Fura h egy csúcsrangadón, csúcsformában védő kapus, cleen sheet és nincs totw lap. Persze nem mintha a sima gold nem lenne op.
-
Kristof_94
nagyúr
Most úgy néz ki a csapat, hogy 433-ból indulva Yedder kivételével mindenki max chemen megy, a francia meg 8-on indul. Van esetleg olyan base icon, akit megérné a helyére tenni? Ingame 4231 szűkben bal CAM lenne. Esetleg Nakata?
-
Sickboy25
addikt
Akkor törlöm nagyon sok TOTW lett...
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dehogynem Zanetti. ingyé.
Vagy esetleg Zambrotta, sok pízé.
Egyébként jónak tűnik az a Tonali, csak kevés a staminája.
Dalbertet jobban megéri kiváltani a Serie A SBC -ből. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na akkor lehet aprítani úgy tűnik, kis falt nem falt, nagy meg mégannyira sem
-
Aguinaga
őstag
Aki használja SIF Nainggolant: milyen chem lapot és milyen poszton használjátok?
Megvettem most az áreséskor, de na, tuti nem CAM, inkább CM vagy CDM a 3*/3*-gal -
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor más miatt nem tudtam 5 meccsen egy normális passzt kivitelezni...
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
elég gyorsan megcsináltad
-
Kristof_94
nagyúr
Na megvan Politano, DIV4-ből és kb. 1200 pontról lecsúsztam DIV 6-ba és 750 skill pontra.

-
MdewC
nagyúr
Kint van már az új pöccs konzolon?
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Div5ben és 6ban is vannak erősebb játékosok akik farmolás miatt buktak le. Tuti. Látszik a keretén hogy low budget, extra chem nélküli mindegyik, de mégis tud vele alkotni.
Nincs ezzel gond, én is ezt toltam az ikon swapoknál + így legalább a "metább" csapatommal talán pariba tudok lenni ellenük. :D
Volt olyan aki 8 csatárral + van dijk+de light + de gea-val állt fel ellenem (én meg King-re hajtottam, nyernem kellett...). Lőni akarta az olasz gólokat + nyerni. Mázlim volt a középpályásaim miatt. Amúgy lehet ilyenkor is tanulni tőlük, pl hogy nem kell mindig a sprintet nyomni, szépen, okosan ki lehet hozni lassú játékosokkal is a labdát. Mondjuk olyan passzpontossággal tolja egyik másik hogy lesek.Más:
Se CR7, se Son nem jött be. Jön vissza Mbappé+Messi.
Essien faxa, de érzésre Vidal ugyanezt hozza. Nyilván egy jobb player többet tud kihozni belőle. -
Woodslave
félisten
válasz
Töff_PLS
üzenetére
nálam rendben teszi a dolgát.
A szintemen szerintem teljesen jó CDM- jó belépések, a futbin ajánlás alapján most achort raktam rá, labdát szerez, passzok is rendben vannak. még gólt is rúg néha.
Ahhoz képest pláne hogy az egyik legolcsóbb ikon. (mondjuk igazság szerint Carlost akartam, ha már Okochát olyan gyorsan kiszedtünk, de sajnos a world class akkor még sok volt, most már talán meg tudnám csinálni a leggyengébbek ellen, mármint ilyen mexikóiakkal is )A te csapatod jól mutat
-
dracox
addikt
Hazard-ra milyen chem lap az ajánlott?
Hunterként vettem, de lehet egy deadeye jobb lenne? -
Sickboy25
addikt
Néztem a pl potm előrejelzést és elég kemény felhozatal lesz/lenne:
Azt hiszem nem is veszek senkit, hanem spórolok...
KDB vagy VVD azért elég komoly lenne vagy egy második Vardy(nah jó ez csak vicc)
-
Woodslave
félisten
div 7-ben vagyunk teljesen meglepődtem, hogy a div 9-8 ban jobb csapatok és játékosok voltak.
Komolyan nehezebb volt onnan kivergődni, mint itt bennmaradni. Lehet most pont a 7- és 6 ahova nem érdemes lebukni, illetve érdemesebb még lejjebb és itt maradnak azok akik nagyjából ide valók.Töff: megvettem Manét, ezért úgy gondoltam, hogy elengedem Trossardot, mert 7-ben viszont nem valószínű hogy meg tudom csinálni, bár csak a csatárt kell cserélgetni meg már 5 megvan a 20-ból
De rá kell jönnöm hogy vmi oknál fogva a jobbbal (jobbat se de most nem ez a lényeg
) oldalt nem tudom használni nem tudom miért szóval lehet túlzás oda anyagilag egy Mané és jobban járnék mondjuk egy Sonnal középen és ennek a Trossardnak a statja eléggé rendben vannak és meggyőződésem hogy ezek a lapok túl is vannak tolva (Zaha, Vardy stb.)Bár csatárnak ott van Villa, akit meg nem nagyon tudok linkelni ha Son és Bruyne is bennt van. (bár lehet megint csak szegényes a fantáziám) Villa statjai meg jobbak mint Sonnak (mintha számítana) Ezt se nagyon értem bár gondolom az a hat a jéghegy csúcsa és a részletes statok együttállása eredményezi (naívnak nem a ea gondolata) mennyire jó egy kártya.

-
elod22
senior tag
Csak nem nagyon értem a logikát. Ha sokan bukják az osztályokat nem sokkal könnyíted meg a dolgokat, mert sokszor összedob majd jó játékossal, aki szintén visszabuktatta magát. Ezzel csak tönkreteszed az alsóbb osztálybeliek játékát és saját magaddal is kicseszel, mert gyengébb rewardokat kapsz.
-
Töff_PLS
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Agilis, nagyon jól lehet vele forgolódni.
Sajnáltam a pénzt egy bal szélsöre, ez meg igy ingyen volt, szóval mindenképpen megérte.

Elod22: biztosan sokan buktatják vissza magukat DIV8-ig. A rewardok miatt nem izgulok, mivel mindenki tudja, hogy DIV8ban jobban adja a pack luck.

-
elod22
senior tag
Azon gondolkodtam, hogy vajon hányan buktatják magukat vissza alacsonyabb osztályokba ezekért a rewardokért? Mert olyan szar azért nem vagyok, hogy a 8. osztályban legyek és sokszor azt érzem, hogy az ellenfelem kurva jól játszik, lehetetlen hogy ez legyen az ő szintje. Elkapsz egy szar szériát és máris 6.-ból visszaesel két osztályt és innen szinte lehetetlennek érzem a visszajutást. Nem beszélve arról, hogy vereségnél többet von le, mint amennyit ad győzelemkor.
-
Töff_PLS
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bukj vissza DIV10-be...
3 óra alatt kifarmoltam Trossardot...
-
ferni
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Töltsd le a PS Messages alkalmazást a telódra.
Meccs elején megállítod, a menüben nyomj egy négyzetet, ott kiírja az ellenfél nicknevét, telón megkeresed, ráírsz üzenetben telón (de olyan mintha PSen írnál rá csak gyorsabb) és ha normális szöveged van hidd el fognak segíteni, biztos többen mint most mert most csak szimplán hülyének néznek
Másik opció a 3 védős full attack constant pressure, 1-2 gólt ha nem gyötörsz be így meccsenként te vagy a lúzer
Azt ugye kaphatsz te amennyit csak akarsz, de 1-2 gól be lehet így szenvedni. -
fry_god.
újonc
Sziasztok!
Szerintetek megérné beruházni egy 87-es Luis Hernandezre? -
Kristof_94
nagyúr
Sorozatban a 4. ellenfél ahol engedtem 10+ gólt, cserébe semmi, hanem fedezi a labdát a tetves patkány.

-
eM'82
addikt
Komolyan ma egy szivárvány színű mez SBCt kaptunk csak?

Happy GayDay 2 U!
sztem trollkodna
Mondjuk ha lesz egyszer Micimackós mez, akkor azt kirakom. -
sz_abika
addikt
1 hónapja gyúrom, én már redditen is ajánlgattam mindenkinek, HA bronzpakkozásból megvan a liga fele mondjuk.
Nulláról nem állnék neki, szarok a pakkok, akkor inkább egy tradeble Mertens (tök más stílus, de meta)
ui: nálam 100+ meccsen olyan 70gólig jutott az assziszok mellett. -
Zimmi91
addikt
Ahogy látom ma is jött egy 1 gigás peccs PC-re
-
ferni
őstag
Johnathant használta már valaki a Kínai ligás SBCből?
Agyalok rajta, jónak tűnik és nem is vészesen drága, így maradhatna Paulinho a csapatban. -
Hazli17
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pontban 14:59:59ig
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aaaah. Oksi. Teszek vele még egy próbát. Úgyis mindegy ki van a csapatban az én szintemen :)
Son nem adta, Mbappé igen, kövi teszt: CR7.
Csak félek a Futmas miatt fognak igazán beesni az árak. Ha most megveszem, az lehet jó nagy bukta lesz. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rashford is az, mégis CDMként használják. :)
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én igen. Nem volt rossz, de CAMban Morales/Messit szerettem igazán.
Bár ez is olyan hogy attól hogy nekem nem jött be annyira, valaki lehet aprít vele rendesen, mert tud is jatszani, nem csak a mákban bízik mint én :).
Scream Carvalho-t sem csíptem, Vidal kezelhetőbb számomra, de statok alapján brutál a pali. -
Kristof_94
nagyúr
Na, scream Gameirot próbálta már valaki?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Bitang lenne az így ;-)... Igen nekem most van 600K-m, ezért nem szeretnék elhamarkodottan dönteni... Az az if SON vagy Essien akit nagyon szeretnék. Nem könnyű idén ennyi lóvét összeszedni. Helyedben idén hagynám Erikssent, oda KDB kell. Tudom nem kevés zseton, de ez van :-) Nekem volt csak eladtam, mert átálltam két CDM-es verzióra, de nagyon hiányoznak a kulcspasszai. Ebben ő a legjobb.
Szerk.: jah most látom KDB a padon csücsül míg Erikssen a kezdőben... WHYYY??
@Sany@83 : nincs mit!
-
sz_abika
addikt
Na valamit csak kellene kezdeni ezzel a Vierivel, de cserébe 4-2-2-2ben mehetne igazán csak a csapat. Előre a két darabosabb, fizikális csatárokat (Vieri és Johnnatan), szélen futkározna Boetus és Butragenyó. Középen Allan és Paulinho.
Firmino már 900k, megérte 800at rászánnom, Maldini 17nap múlva nem lesz nyitható, szerintem ő is tartani fogja az árát egy ideig. Megéri ez a macera vajon? Mindenki mehet 10 chemen, azt ne nézzétek.
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Neki és Vardynak van a legtöbb gól contributionje (6), szóval kettejük közül kerül ez ki.
Ha ez igaz a két legdrágább játékosom xart se fog érni