Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Jöhetne már a La Liga SBC (3 hónapja vásároltam be hozzá...).
Future Stars promó jövő héten? -
Sickboy25
addikt
Tegnap játszottam és küzdöttem, de még mindig 2 angol meccs kell a 4. swap laphoz.
Olyan meccsek voltak tegnap, hogy az agyam eldobtam. 79-es csapat ST-k a LMés RM poszton, CB Rb-ben... Nem állt át ingame semmire így játszotta végig 3x ment el a kapuig és 3 gól egy 76-os valakivel. 3-1-ről, mentettem X-re. Mondanom sem kell, hogy 16 kaput eltaláló lövésem volt. Őszintén ez nagyon nem hiányzott. Ha jobb lett volna, akkor emelem kalapom, de nem az volt.
Úgy érzem ehhez a játékhoz én már öreg vagyok. Az SB-ben elbohóckodók, de ez az online rész egy hányás...
-
Woodslave
félisten
web appon nem látszik a dr reward fent, nem vettem még ki mert ps-en akarom otthon, pénzem se lett több hogy arra kattintottam véletlenül.. Megint vmi bug? A wl az még látszik. reggel a dr is látszott
-
Digestive
veterán
SBC1 = New Year's PL Upgrade
SBC2 = PL Upgrade1) Buy 11 Gold rares players and complete the SBC 1, you receive 9 non-rares & 3 rares
2) Buy 2 Gold non-rares players and complete SBC 2 (9+2=11)
3) Now we have 4 Rares (3+1), buy 7 Gold rares players and complete the SBC 1
4) Repeat these stepsCost for each attempt: 5/6k~
-
Woodslave
félisten
na ezért szeretek ide írni, olyan ötletek vannak hogy eldobom magam.
Ez a felállás tetszik jobban így nem kell padoztatnom Villat meg Iniestát. drachohun: igen Martinez nekem is bejött nála valamelyest érződik a fizikum. Dybala megvolt nem volt vele probléma, számításba veszem ezt a variációt is
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gold3: Immobile + Grealish (remélem jól irtam a nevét).
Előbbi szuper! Küldetésekhez is jó + SBC tölteléknek is.Csináltam 3 PL upgrade-et estére + 5 La Ligát. Hátha.
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Corona és Deulofeu...
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Dybalát én imádom Cam poszton. Lautaro meglepett, nagyon jó befejező ember. Messit viszont in-game én középen használnám a helyedben, hogy igazán ki tudj belőle hozni mindent. Di Mariát a tényleg nagyon gyenge gyengébbik lába miatt nem szeretem.
Jól néz ki a csapat összességében, lehet vele alkotni. -
toxicjew
addikt
Hol lehet megnézni, hogy mennyin állnak a dr pontok? Futbinen nem találom.
-
Woodslave
félisten
kéne megint egy kis agyalás. A van der saros vélemény után kicsit hülyén érzem magam, szóval amikor ilyet mondok akkor úgy értem nekem nem hozza amit vártam. Ugyanez volt Ronaldoval is, mivel nem tudok jól játszani, olyan játékost akartam aki ezt kompenzálja
Utolsó reményem Messi. Nyilván az alap gold lapja.Jelenlegi keretem
Vannam még játékosok, de most az utolsó pár mecsen kb így játszottam, vagy Griezman helyett Villa, ha már megvan meg kigrindeltem Iniestát.A Messi "keret"
Kicsit bosszantó, hogy elmegy miatta az egész középpálya gyakorlatilag, se Villa se Iniesta nem nagyon fér be chem miatt (vagy én nem látom szóval köszönet ha vki igen és megosztja) A kérdés itt az hogy ki lehetne középre. Van egy majdnem toty De Jong (mármint annyiban hogy kék tüzijáték volt
) Nem nagyon látok benne semmit. Lóvé mindenki eladása után kb 1millió. A legnagyobb érték Mbappe. Gyerek nem nagyon akarja hogy eladjam de én vagyok a klub tulajdonos
Mivel a mostani wl semmivel nem volt jobb mint bármelyik korábbi, azt logikáztam ki hogy ma kellene eladni hátha most a legmagasabb az ár és hétfőn veszem meg Messit. De kicsit tartok tőle vele is ugyanúgy "befürdök" -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ma délután nekem is meglesz, még 2000xp kell, én Perisicet veszem ki szerintem, többen őt mondták jónak

-
ferni
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Én ezt mondanám, jó az a Kent kezdőként, jobb mint az Anderson sokkal.
Ha már elkezdted rendberakni a védelmed fejezd is be sztem.
Nem nagy befektetés ez, a Shadow chemes Lenglet is full olcsó, Mendy meg OP.Walker se fontos még, játszottam azzal a Bissakával, teljesen rendbe van.
Ez így masszív csapat lenne minimális befektetéssel.
-
Kristof_94
nagyúr
Felesleges most nyitni, holnap 7 PL lesz a csomagban, az 0,001 helyett 0,002 %!

Amúgy most először elértem a szezon végét. Bats vagy Perisic?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csinaltam 4 pl upgradeet

12 jatekosbol 1 db 81 es
-
Aguinaga
őstag
Akkor most mindenki nyitható?
-
Gatho87
tag
Sziasztok! Bundasligas sbc bol melyiket érdemes pickelni?
-
Woodslave
félisten
Mi elpattintjuk most az untrade ultimate pakkot. Ha vvd esik csak akkor úgy legyen
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A teljes klubbot! Mire tartogassam, 83-tol felfele megtartom a tobbi megy bele...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
untrade mega pakkból esett 3 untrade rare kártya azt tettem egybe bele

majd hétvégén csinálok párat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja meg el is felejtettem, hogy még nem nyitható mind
-
v-man
őstag
Akkor Ibra mégse jött ma?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
-
eM'82
addikt
Megjelentek a liga player upgrade sbc-k!
-
getdizzy
aktív tag
Hát max vasárnap este
de arra sem vennék mérget
A trend az szokott lenni, hogy péntektől nyitható lesz mindenki, majd jonnek a liga player sbck amik a sima rare gold playereket bearazza 2-3ezerre darabjat (leginkabb a pl jatekosokat)
a dragabb top if playerek meg jovohetig novekszenek.
jovohetre mindenki kinullazza a csapatat, mindent sbcbe tol es ilyenek
ha be akarsz vasarolni azt jan 20an tedd
-
Aguinaga
őstag
Igen, Walkeren gondolkodtam, de nem tudtam, mennyire gáz 7-es chemen (nem mintha bármi gáz lenne, ha a játék épp azt akarja).
Rashford + Laca tényleg cserélve voltak, csak tegnap spanyol küldiket próbáltam csinálni, és most dobtam össze újra a gárdát.freddyadu: Delph is csak Kent miatt volt benn eredetileg, amúgy Sissoko jön be csereként. De megfogadom, megyek majd este pár kört a Firmi+Lucas kezdőcsatár párossal.
Btw, Kent helyett megveszem Felipe Andersont, hogy elég meta legyen a csapat, de akkor annyira nem lesz cash Walkerre. (Jól befürödtem Lautaro Martinez spéci lapjával, megvettem 40-ért, mikor még utolsó nap nyitható volt, azóta zuhan az ára....) -
Woodslave
félisten
Nem akarok ellentmondani a topic gazdanak de van der sart eszetekbe se jusson kivenni
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ez sztem nem igaz, hogy nem számított bele.
A toty jelölés inkább számított.

-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szerintem holnaptól 2 napig a védők+kapus lesz :(.
Ne legyen igazam. -
LendvaiFeri1
veterán
Holnap már lehet nyitni az összes toty playert?
-
eM'82
addikt
Elnyomkodtam a gombokat mikor megjelent a főnök, aztán leokéztam :).
Tehát: következő adag icon swap küldetéseket pénteken jelentik be (ha jól gondolom). Ha azokhoz kell olyan játékos amiket a pick-ből ki lehet venni (argentin 1st owner pl) akkor megvárom.
Viszont ha addig nem tudok pakkot nyitni, amíg a pickből nem választok, akkor inkább kinyitom a pickeket, és ratingre megyek. -
Aguinaga
őstag
Én kivettem Baby Hierrot, tettem rá egy shadow lapot, gondolom, azért lesz valami előrelépés, a Sanchez - Laporte páros egyike helyett fogom használni.
-
ferni
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Most a héten mikor lesznek legolcsóbbak újra a playerek? Ha pénteken újra nyitható lesz mindenki visszaesnek majd az árak valamelyest?
"Én lehetmegvárom a kövi icon swapot és utána nyitom választok közülük. Bár ha addig nem nyitható pakk, akkor felejtős."Mit csinálsz??? Ezt nem értem.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem bejött. Láttam már pro-nál is. Benga, 5 WF, odaérő mindenes. Jól kiegészítik majd De Jonggal egymást.
De lehet más lesz + Neymar vagy Messi. -
LendvaiFeri1
veterán
CR sima milyen idén?

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mivel hetkozi meccs sosem szamitott bele a totwbe igy kimaradt

amugy kante is toty es totw is
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
CR nincs benne, így ő lesz a 12. TOTY.
Mondjuk ez kicsit kicseszés, mert így lehetett volna "pickelni"...Egy Varane jöhetne a többi csak töltelék.

-
getdizzy
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
jajaja, ez elég vicces, de ők megkapják a TOTY változatot kompenzációként, official..

Amúgy bújva a tavalyi piacot, még hétfőn reggel bevásároltam a teljesen "kisemmizett" csapatom pénzéből.
UCL live mané, TOTGS salah, nomine auba és a többi és a többi...
Erre már 300k körüli a hétfőhöz képest a plusz
Jövőhéten pénteken fog tetőzni az ár a tavalyi minta alapján, meglátjuk vagy bejön vagy marad a csapat...
-
Digestive
veterán
Tuti, h nem kell Ibra sbcbe a sima lapja... pont azért mert eddig kellett! Ne éljétek bele magatokat a nagy kaszálásba.

-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én is vettem 6 dbot hátha
-
getdizzy
aktív tag
szokás mondani, hogy 1 még lehet véletlen, 2-nek pedig már elég nagy valószínűtlensége, de hogy 160...
A piac amit idén művel eléggé durva, inkább már furcsa
Idén csak trade-el olyan 1 millát buktam, de lehet többet is... annyira szélsőséges a piac, hogy pont az ellentetje történik mint az előző években, lehetetlen készülni.
Manipulációról csak annyit, hogy mikor 2-0ra vezetek imádkozok, hogy legyen meg a 3. gól, mert akkor megvan a win, de ha az nem megy be, akkor 100% visszajön az ellen a játékba annyira tolja alá.
Viszont vicces mert 1400-ról két nap alatt 1750-re kúszott fel a skill rating pontom
ÉS ha már TOTY, tegnap draftban volt szerencsém kipróbálni Kantét és De Jongot is, brutális lapok, az utóbbi meg egy kész vicc ingame
-
Kristof_94
nagyúr
A középpályások ma estig érhetőek el, ha minden igaz. Ezek szerint a védők is 24 óráig lesznek vagy ők már 48 órát?
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Pont akkor végzett egyszerre 160 meg X ember?
Milyen érdekes.

Az nem bug, hogy pár perc alatt keletkezik több oldal eladható lap, 2 millióért, 1 millióval olcsóbban, amit addig nem lehetett kapni a snipe miatt 3 millióért.
Mindenki azt hisz amit akar, én nem vitázom, hiszen amit mondtam, a fifában bárki, bármit megtehet. Nincsenek következmények.
Irgalmatlanul jó kommentek vannak, aki teheti nyálazza végig: [link]
-
v-man
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Illene serie a ligával, hisz ott van már január óta. CR mellé pont jó lenne 🤣
Kérdés mennyiért... -
-
Edgar2621
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Egy-egy meccsen ez igaz is lehet, nálam Horn is védett néha olyanokat hogy csak pislogtam, de hosszútávon az a a tapasztalatom hogy kijön a különbség. Ter Stegen tényleg állat, az ő Tots lapja váltja majd a NIF lapját szerintem, hacsak addig nem esik valami pick vagy más nagy )icon stb).
-
Woodslave
félisten
válasz
Expendable
üzenetére
na köszi erre aztán nem gondoltam korábban -
Woodslave
félisten
[kép] ezt magyarázzátok már el. Nem ugyanaz a liga sbc jutalom? Az meg pick tehát egyiket kapod nem?
vagy ki lehet rakni még egyszer és akkor megkapod a másikat is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na ezért szeretek ide írni, olyan ötletek vannak hogy eldobom magam.