- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
slengi
csendes tag
válasz
majnkopf
üzenetére
Akkor maradok bent ha jobb az ellen. Ha rosszabb nalam is megesik. Most is azt tettem. Ez a WL leggusztustalanabb eddig... Delay a meccsek felen, kapufa hegyek, a kapusok Supermanok, lövesek a gep altal blokkolva, üres kapura NEDVED!!! fölerugja... 100as ziccerben melle. Ha egyszer megtörtenik ok. De minden meccsen ez van amikor erezhetöen gyengebb az ellen. 24/18 kapuralövessel es 70-30as labdabirtoklassal sem lehet meccset nyerni, a gyerek meg 3 passzbol gol... Kiegtem.
Eddig ket playertöl kaptam ki aki erezhetöen jobb volt. Nem szoktam tul sokat panaszkodni de ez mar durva... Igaza van Gurunak a legjobb mod az SB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig ket playertöl kaptam ki aki erezhetöen jobb volt. Nem szoktam tul sokat panaszkodni de ez mar durva... Igaza van Gurunak a legjobb mod az SB...