Új hozzászólás Aktív témák

• Geradossz

aktív tag

válasz Digestive #9262 üzenetére

De miért lovagolok? Mert mindenki irja hogy hulyeseg az allitasom, holott sokan azt se ertik mit irtam, mert mindenki a hulyeseggel jon hogy adott egy 82-es mittom en kit, illetve hogy a pakk vissza adja az erteket es ezzel folyamatosan jon a szurkalodas, tobbeknkozt tegnap is jott. Ma zz kollega feltoltott egy kepet amin jol lathatoan nekem volt valoszinusithetoen igaz de ugye a pako fele nem latszik es nem tudom mennyi a coin amit kivehetett volna. Cafolni a mondandom eddig senki nem tudta bizonyitekkal de a szurkalodas folyamat jon meg hogy nem igy van meg hulyeseg stb de ez kb csak azert van mert en irtam ha te irod le akkor igazad van es isten vagy. De itt akkor sincs igazam mikor nekem van raadasul a mostani peldan latszik is. Es ez a problema hogy en tobbnyire ervekkel ala tamasztok mindent majd jon az hogy a ez hulyeseg de normalis ellenerv sosincs illetve meg se ertik amit leirok az erto olvasas nagyon nem meg ezek szerint sokaknak. Jo mondjuk nem a legjobban irok de szerintem meg lehet erteni attol hogy ekezet, vesszo vagy karakter hiba van.

Zz te pedig konkretan nem hulyeztel le es ezt en is kepletesen ertettem, viszont tobbszor beirtad szurkalodaskent (marha tegnap is te voltal, nem tudom biztosan, lehet hogy nem te) hogy a pakk vissza adja az erteket es mint mondtam sosem ezt irtam es te most is elkezdted bizonygatni hogy butasagot mondtam, majd megmagyarazol egy teljesen mas dolgot hogyha pontbol vagy coinbol veszed a pakkot nem adja vissza az erteket.

Ezert akadok ki dehistive mert az ertetlenseg, az olyan vita amit nem kepesek ervekkel alatamasztani, a kotekedes es a megmagyarazas csak h ne legyen nekem igazam, mikor nyilvanvaloan nekem van kiborit. Nem csak itt a forumon hanem mindenhol. Es szerintem teljesen jogosan. Az pedig szintrn hogyha egyszer van egy szabaj akkor azt nem csak xy ra kell betartani hanem mindenkire. Felre ne erts nem akarom en h bannoljanak nem az faj hogy te itt vagy, nem is az hogy en bannolva lettem, hanem az hogyha van egy szabaly amit valmkire alkalmaznak akkor azt mindenkire kell, ahogy sajnos az elet sok teruleten nem igy megy, de ne menjunk most ebbe bele.

Új hozzászólás Aktív témák