Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek
    senior tag

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem kb 2 napja az eddig alkalmazott formáció és CT kuka.

Vissza kell állnom a 3 védős és visszarendelt szélsős, vagy 5 védős hadrendbe, mert egyszerűen átjáróház vagyok a védekező harmadban.

Mióta már bronz benchel is csak 88 ra tudom levinni a ratingemet, azóta gold Auba és társai össze-vissza vernek. Tegnapi kedvenc, amit lementettem de sajna nem töltötem fel yt-ra, amikor Jézus 25 ről kapura bombázta, de elakadt a védőmben, majd elé pattant és 16 ról újra meglőtte, az is elakadt persze ismét elé pattant, 3ik lövésbe megint a védőm ért ami a kapufára ment, de persze már minden védekezőm elkezdett kifele sasszézni, és jézus elött kötött ki megint, aki üresen befejelte (kapust nem tudom hol volt, sztem már a kulacsát töltötte a pálya széli csapnál). Ez kb 10 másodperc alatt.

Megvártam a meccs végét, szépen kiléptem a menüből, vissza ps menübe. Bezártam az alkalmazást, visszatettem mosollyal az arcomon a joyt a tv elé, kimentem, elszívtam egy cigit, gondolkoztam, hogy hétvégén el kéne menni bográcsozni, visszamentem a házba, majd asszony megkérdezte, hogy minden OK? Csak annyit feleltem: MIT KELL IDEGESÍTENI MÁR B@$ZDMEG????!!!

1 óra mosolyszünet volt, meg magamnak kellett megcsinálni a vacsorámat :)

Új hozzászólás Aktív témák