Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaksziLajos
    senior tag

Nah, most már a valaha volt legszarabb kezdésem. A valaha volt legjobb csapatommal. :C Ki is kapcsoltam. Lábbal.

Ezt az undormányt ajánlom a kétkedőknek, nézzétek végig! Sajnos nem tudtam lassítva felvenni, de érdemes jól megfigyelni, meg-meg állítani a felvételt.

[link]

1. Beadom a labdát jobbról, CR fut és eléri a labdát, egyértelműen ő ér bele először, kikockáztam, felrúgják hátulról, nincs tizi. Oké. Elnézte a birka bírója, aha.

2. Ezután TOTS Allanhez kerül a labda, nézzétek az indikátort, hányszor megy a fel a zöld csík, mert próbálok lőni, de ez a qrvaanyja belenyúl és NINCS lövés, sőt, valamilyen esetleges módon belebotlik a labdába ami a kapushoz kerül. Na erre mi a magyarázat? Mi a f.szom ez?!?! Nem volt késés a meccsen, szép folyamatos volt a játékmenet.

9/2-vel állok, szégyenlem magamat. 2-nek volt jobb csapata, mint nekem, a többi vereségnél javarészt olcsó játékosok voltak, akik gyorsabbak, erősebbek voltak az enyémeknél.
    Hogy a szarba lehet Xboxon felvenni egész meccset? A következő ilyen meccset fel akarom venni.

Új hozzászólás Aktív témák