- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
Hát, látom sokaknak nem a legjobb a gameplay. Én meg most pont az ellenkezőjéről fogok beszámolni

Ilyen jót rég Fifáztam, mint ma este 3.5H-t kb. Hihetetlenül jó volt a gameplay, élmény volt játszani. A csapatom jelenleg nagyon megy, csak Wineltem ma, illetve egy draftot nyertem.
Ja, és nem WL ment most, azt tegnap befejeztem, hanem rivals (ami tudjuk milyen szokott lenni néha..)
Idén először végre feljutottam a DIV1-be.

Tudom-tudom, nem nagy valami, meg alacsony a határ, de én nagyon örülök neki. Jól néz ki.
Ezt nagyja részt a csodaduómnak köszönhetem, a két gamechanger gólvágó játékosomnak. Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni. Prime Eusébio és gold CR. Simán meccseket fordítanak, egyszer az egyik lő gólt, aztán a másik, assist ide-oda. Rengeteget Timed finishingelek velük, ha az zöld és jó a szög, nincs kapus aki kiszedi azt a 150-es show powert. Nagyon egy hullámhosszon van a két portugál.
Ez statisztikákban:
Eusébio: 45M / 42G / 31A
Cristiano: 45M / 43G / 26A
(nyilván ez nem sok meccs, és léteznek jobb statok, de én nem egy csatárral játszok, nem 1 emberre végződnek az akciók, hanem néha egyik néha másik, ahogy látszik is. Ez a 45 meccs WL, DIV2, és 2-3 friendly meccs.)Prime Eusebio hihetetlenül jó, nagyon ajánlom mindenkinek, nagyon túl van húzva. A lövése, gyorsasága, passz, mozgás, cselezés valami elképesztő. És még fejelni is tud néha-néha. Abszolút örülök hogy megcsináltam az SBC-jét. Ennyire agilis, jó labdavezetésű játékost nemigen használtam még. Illetve olyan lehetetlen helyzetekből , kapáslövésekből tud gólt szerezni, ami tényleg ritka.
CR-t is ismeri mindenki a játékban, de mindig eldobom az agyam tőle. Ő a META, mindene megvan ami kell egy top csatárnak. Ezért nem is izgat a TOTS annyira, Nem gondolom hogy lesz CR-től jobb csatár (Eusebiótól meg pláne) 1M alatt (mert most CR kevesebb mint 1M...).
De tényleg, annyira hozzá illik ez a játék: H/L, 5* SM, 4*WF(ami simán 5), 187cm, 90 pace, 95 jumping, 94 finishing, 95 composure, 95 shot power, 96 reaction, 94 ball control, 89 heading acc, 88 stamina, 79 strength(ami simán többnek érződik az alkata miatt). Ezek mind azok a statok, amik meták, és nála minden megvan. Simán Prime Icon szint. Tudom hogy sokan vannak akiknek nem vált be, ezt igazán sajnálom, mert tényleg csúcs player.Na meg még megemlítem röviden A KÖZÉPPÁLYA két motorját: TOTY Kanté (CAM, illetve mindenes), és POTM VVD (CDM). Tökéletesek.
A Többiek meg teszik szépen a dolgukat.Szóval nem gondolom, hogy valaha érdemes e lecserélnem ezt a duót (nyilván nem, max csak kiváncsiság miatt TOTS időszakban).
Én is van hogy panaszkodom a Fifa végett, meg a többi fórumtárs is, de úgy fair ha azt is leírom ha b*szottul jól megy, és most jól megy. Ilyenkor szeretek Fifázni, amikor élvezem is a játékot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...