Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dtrms
    aktív tag

De ismerem, és nem is akarok megbántani senkit, illetve olyanokat nem akik jól játszanak és mellette nem gyökér youtube celebek akarnak lenni. Az ő munkásságával nincs is semmi bajom, kb egy üde színfolt a youtube-os fifások között, néha szoktam is nézni, DE molnargabo teljesen más szintet képvisel. Tőle lehet tanulni és amik miatt mi itt "sírunk", hogy így hendi úgy hendi, azokat ő tudásból ki tudja korrigálni, amit elképzelni se tudok hogyan lehetséges :D

A pro kifejezéssel meg nem tudom mi bajod van, mert hivatalos, professzionális játékosok léteznek.
    Amúgy gabonak se a fifa a fő profilja és nem ezt csinálja 0-24.
    Pontosan azoktól vagyok ki amúgy akik ezt csinálják....a szerencsétlen youtube-osoktól, akik mással játszatják le a WL meccseket, hogy pakkokat nyitogathassanak, meg közük nincs a játékhoz, de szponzorálják őket meg meghívják fifa eseményekre. (gondolom mindenki tudja kik ezek...sajnos!!!)

Szóval helyesbítem is az állításom! Van olyan magyar youtube-os molnargabon kívül, akit lehet követni és nézni, mert jó tartalmat csinál, de gabo az egyetlen, aki professzionális szinten van és tanulni tőle lehet a legjobban. (Nem csak tőle lehet természetesen, mert van olyan aki WL-be bekerülni se tud, vagy most kezdi a fifát stb...azok már egy elite szinten játszó játékostól sokat tudnak tanulni, de akár egy gold-tól is)

Illetve én pl gabo-tól nem sajnálnám azt se ha fizetett játékos lenne, szponzorokkal meg miegymással. Egyrészt a tudása is megvan, másrészt a magyar e-sportot is képviselné ezzel.

(#7452) MdewC: helyesbítettem is az állításom, mert igazad van

Új hozzászólás Aktív témák