Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem a játékosokat érdemes folyamatosan kirakni listára az aktuális árnál drágábban és pár óránként megnézni hogy változnak az árak. Én tavaly így kerestem rengeteg coint, aki követte a topicot tudja, hogy milyen csapatom volt(full Tots Bpl, Tots Neuer, Tots Lacazette, SBC Suarez stb Tots Mane például be sem fért a csapatomba
). Egyedül Dybala valamelyik If lapján buktam sokat mert jött a TOTGS amire nem igazán számítottam(nem csak én voltam így ezzel). Az elején kereskedtem fogyóeszközökkel, de aztán rájöttem, hogy semmi értelme. Szóval szerintem mindig mindenkit van értelme eladni, folyamatosan változnak az árak és csak egy szabály létezik: olcsón venni drágán eladni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Hisense LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Egyedül Dybala valamelyik If lapján buktam sokat mert jött a TOTGS amire nem igazán számítottam(nem csak én voltam így ezzel). Az elején kereskedtem fogyóeszközökkel, de aztán rájöttem, hogy semmi értelme. Szóval szerintem mindig mindenkit van értelme eladni, folyamatosan változnak az árak és csak egy szabály létezik: olcsón venni drágán eladni