Hirdetés
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Eddig nekem az összes SBC-ből (és bármi egyébből) eső lap a legrosszabbak közül került ki. A MM TOTW díjai mindig a leggyengébek voltak és múltkor, amikor a valóban a legócskább Demirbay volt a jutalom, elátkoztam az EA-t, mert nem lehetne ekkora genyók, hogy így szívatják az embert.
De én is ugyanolyan függő vagyok, mint ti, szóval eldöntöttem, hogy egyetlen alkalommal azért megcsinálom a TOTKS untradeable SBC-t, amibe kéjes örömmel forgattam bele ezt a 81-es német fiatalembert, aki egyébként biztos jó labdarúgó, meg szuper fej.
Xboxon nyitottam, és végre tanúja voltam az első walkoutnak (egy már lett volna Czech képében, de azt mobilon nyitottam, ingyen kínai újév pakk), mert jött ő:
Végre valami

Van egy szépen alakuló Bundesliga csapatom, fogom is tudni használni. Pár meccs után az van, hogy baromi jól mozog, brutál módon lő, de 4321-ben CM poziban nem az igazi, sztem neki CAM kéne. Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest