Új hozzászólás Aktív témák

• Z'Z"

őstag

válasz vegitossj7 #8607 üzenetére

Nagyon profi írás. Köszönjük szépen! :R
    Én megmondom őszintén, szívesebben olvasok ilyeneket, amiből tanul is az ember, mint azt, hogy kivel mennyire b@szott ki a gép.
    Velem is előfordul, de a kutyát nem érdekli. :N
    Nekem a teljes publikációdból az alábbi idézet nagyon tetszik:
    „- A játékosaim nagyrésze nagyon agilis, nem gyors. A balance és az agility a 2 legfontosabb tényező a támadófutballban.
    Középpálya:
    Agility=Balance>Ball control>Passing maga>Standing tackle>Mentális statok>Magasság/Gyorsaság>Maradék.
    Támadók:
    Ball control>Balance>Magasság/Gyorsaság>Lövés statok>Mentális statok>Maradék.”

Bár szerintem nagyon kevés játékos felel meg ezeknek a követelményeknek, de szerencsére lehet válogatni.
    Egyébként nagyon kevesen tesznek említést ezzel kapcsolatban, sőt talán Rypejaktentől láttam korábban ilyet.
    De ha már itt tartunk MdewC-en kívül nagyon kevesen veszik a fáradságot, hogy „tollat” ragadjanak, és tényleg segítsék a többiek fejlődését, előre menetelét.

(#8652) LedyGyuszi:
    Korábban én is szóba hoztam, hogy dekoncentráltan nem lehet leülni a gép elé, még ha késztetést is érez az ember a játék iránt.
    Amit felhoztál példának az is nagyon tetszik:
    „Nézzétek meg pl. a dartsozókat! Elront egy kiszállót, és ha fejben nem képes ezt megemészteni, akkor bukta a további legeket/szetteket...” De több olyan sportág van, ami tényleg fejben dől el.

Nagyon úgy tűnik, hogy ennek a handi témának sosem lesz vége, pedig a nagy része tényleg a Bugoknak köszönhető.

Új hozzászólás Aktív témák