Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldu98
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem tradelés ügyben. A platform PC és 12k-m van most.
-
Azog the Orc
őstag
Rypejakten:
Neked most milyen csapatod van?

más:
Beruházzak IF Lahm-ra? 500k
1db van a piacon, elvileg el is tudnám adni ha bármi van. -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Neked bezzeg elvitték,nekem már 2 hete kint rohad,hogy Sanchezt,ne is említsem,ő már 1 hónapja kint van

-
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Meg szívatott ez a szar szemét játék!!! Kiléptél aztán én is mivel újraindítottam a gépet és vissza lépve mi fogad???? az első meccstől kezdhetem újra az egész kupát!!! Mikor a döntőben voltam! Ez is hogy???? Szemét játék...
-
m.hegyi
tag
Napok óta ledobál a szerver, nem tudok egy meccset sem játszani.
Végre ma bejelentkezett, feltudtam menni futra, nyitottam 3 arany pakkot.
Egész jó kis játékosok jöttek, de a 3 pakkból sorba a legnagyobbak: Fernandinho, IF Quaresma, Lewandowski.Sikerült IF Quaresmat max áráért, 85.000-ért, meg volt még egy kis tőke, így összehoztam a kezdetleges Bunda csapatom: [link]
Persze jön majd még Alaba meg Götze

-
Rypejakten
addikt
-
bucketb0b
őstag
válasz
turul79
üzenetére
Nálam futban egy szar chem csapatban elég jól teljesített Otamendi alap lappal.
(#19891) Rypejakten: sokan odavannak Godinért, én 2-3 alkalommal találkoztam vele, de ott és annyiszor kerültem meg, emeltem át, szereltem le, fejeltem le amennyiszer akartam
én örülök ha Godin van az ellenfélnél, viszont Matyit rühellem
annyira egy OP szar, ha ellenem van én blokkolok le már félek tőle mikor fog megalázni, mint mások Doumbiatól 
-
Azog the Orc
őstag
Szerintetek megéri SIF Sanchez 7-es chem el RW-be? Vagy inkább az up-olt 10-es chem-el?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ha elveszik tőle akkor meg sem veszem ezt a .......!

más:
Csoda történt
Elvitték a hetek óta listázott IF Pogba-t 381k 
-
Rypejakten
addikt
jövőre szerintem elveszik tőle a 4* skillt is.

-
Gebriel
veterán
Jobb jatekosok akkor igy felejthetoek.

Ertem en hogy lehet kereskedni.. de amik hozam kerulnek jatekosok azokat bagatel os)zegert mar meg lehet venni. Elnyitogatam 2200fifa pontot amit kaptam nem sok ertelmes jateko(sal.
50-100.000 coin meg oke azt ossze lehet gyujteni. De utana meg sajnalnam arra az egy jatekosra kifizetni.
Bar egyre jobban azt latom, lehet barmilyen csapotom ha gep nem akarja nem gyozok..
Marad a Balkan FC ugy latom.
-
LedyGyuszi
addikt
Francia kupa elődöntő... 35perc egy meccs úgy laggolt, de behúztam...

Döntőben nagy meglepetésemre Ali75 kollegával sorsolt össze a gép, de sajnos neki lefagyott a rendszer...negyed óráig nem talált ellenfelet, majd jött egy zöld latencys okos, félidőben 1:0 ide, majd ismét beindult a lagg, szlalomból vert 2t, mert egyszerűen azt sem tudtam a lagg miatt, hogy hol vagyok...
szenzációs...
-
thebigK
addikt
Lecumizhat az ea a kupáival. El vagyok átkozva az elődöntőben. Ismét egy sokkal erősebb francia csapat, mint az enyém, ismét vezetek, ismét lehetetlenül kurvaszerencsés gólokkal fordít. El is adtam az összes csigazabálót. Hál isten most megint úgy érzem, hogy nem köt le annyira a játék, talán nem is fog hiányozni pár napig.
-
MdewC
nagyúr
-
bucketb0b
őstag
Figyelem spoiler!! és kisregény
Hencegek már én is egy kicsit nektek
online fut div4-et otthagytam a picsába
0-0-2 után pár hete/hónapja talán
sikerült felküzdenem magam 4-4-2vel
kezdésnek 2 0-0 olyan szinten esős körülmények között (mármint a játéklassítást tekintve
), hogy csak na, Sturridge, Rémy természetesen kapufahegyek szállításában jeleskedett. Következő meccs 4 gólt kaptam nincs mit mondanom.. ja, de
vertem 6ot ebből 5öt Sturridge.. máskor jó lenne ha ez az 5 gól inkább 2-3 meccsre osztódna el, mert így kb. csak a koncentrációm hiányában kaptam 4et, mert végig vezettem 1-2 góllal
7. meccs, kb. csak a győzelem volt elfogadható ha fel akartam jutni, erre gólt szerez az ellenfelem 1-0 oda, természetesen megnéztük a visszajátszás visszajátszását is 4x, gondolom ilyenkor körbe-körbe szaladgál a konyhában és a családtagjai klopfolóval ütögetik a csupasz lisztes seggét annyira örül vagy nem tudom mi lehet.. átlagos átemelem, leveszem, beverem gól.. szinte minden meccsen van ilyen, de ő megnézi na oké mondom.. utána jön a felszabadult cselmatyi játékstílus, de a védelmem stabil volt (akárcsak a gól előtt, talán itt már el is hitte, hogy elver) 85. perc 3-1 ide na itt megint előjött a cselmatyi, megmutatta micsoda skillerek vannak a csapatban és a saját térfélen oltári cseleket bevetve kijátszotta Sturridge, Long kettősömet (fene a pofáját.. le is basztam a játékosaimat ezt, hogy képzelik, hogy 2 gólos előnyben cicáznak velük az ellenfél térfelén) egyébként így komolyba kérdezem (remélem nem sértek meg senkit) ilyenkor a cselmatyik mit éreznek mikor hátrányban a saját térfélen basszák a rezet és mutatják mekkora skillerek? Mondjuk a 3. kipasszolása után felálltam, töltöttem magamnak egy pohár jó szőlő üdítőitalt és a gyerek el sem mozdult a 16os mellől
nyugodtan megittam, majd belevetettem magam lelkiekben az utolsó 2 meccsre
Tökéletes forma megint 0-2 oda, szerencsétlen szabálytalanság 25-28 méterre, Eriksen áll oda és 1-2
brusztolós 2. félidő, szerintem ultra defence az ellenfélnél majd 79. percben egyenlítek. Egyetlen esély van a feljutásra ha győzök. Utolsó meccs, Rémy az 1. félidő 1. harmadában betalál, megnyugtató előny, szép nyugodt játék amit kell ilyenkor tolni, 2. félidő 2-0 és feljutok
Egyetlen észrevétel ehhez az angol csapatomhoz, hogy ameddig kb. 50-60 chemmel játszottam szedett-vedett csapattal sokkal gyorsabb volt az összes akcióm szinte, itt csak annyit veszek észre, hogy több a beindulás, de maga a játékmenet mintha lassabb lenne. Remélem ez csak placebo vagy visszafog a játék, mert hosszabb távon ez kevés lehet.
-
Gebriel
veterán
Hogy lehet tobb szaz ezer coint ossze gyujteni jelenleg?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Örülök!Így is jól mutat, viszont ha Lahm, akkor oda kell a plusz PHY.
Ha nem válna be, akkor így is lehetne:
Asa Ibra Lucas
Pogba Laca Matu
Zuniga Giorgio Silva Aurier
Sirigu
(Nálam mindig 2 erős team van, IF lapokkal, az, hogy most van egy 3. is, az csak szerencse.)
-
Azog the Orc
őstag
Kedves tapasztalt fórumtársak, szeretném kérni a véleményeteket abban a kérdésben ami most röppent fel bennem:

Érdemesebb lenne a két legjobban működő csapatot feltuningolni?
Ezen azt értem hogy eladni a harmadik csapatot és az abból befolyt összeget arra fordítani hogy a másik két csapat sima lapjait IF-ekre cserélni? (már amelyiknek van)Egyesítsem az erőket két csapatra?

-
Azog the Orc
őstag
Imáim meghallgatásra találtattak

Ebben nem tudok belekötni

Nagyon jó a csapat, egy a baj hogy IF Shaqiri-re már nem futná így marad Lahm őt is szeretem jó szűrő!
Régebben is nagyon szerettem Ibra-val zúzni, nem is értem miért nem jutott eszembe hogy reaktiváljam,hisz ő is penge és M/L a wr (mert eladtam Bale-ért) de most visszaveszem!
Lehet hogy elsőre nem fog beleférni Ribery de addig amíg nem jön zsé addig
Most úgy is csak szopat megint legalább bemelegítem addig őket!
Kár hogy SIF Shaqiri-m Interes
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nos. Végre. Elkészült.
Az alternatív csapatod. (Ebbe nehéz lesz belekötni, bár minden lehetséges.)
Elsőre nagyon agyaltam, hogy bal CM poziba kit tegyek, elsőre SIF Müllerre esett a választás, de aztán megláttam a Te embered IF formátumban... Egyébként vannak még alternatívák arra a posztra, cserék között megtalálod. A többi viszont adott... Sőt.

-
Garsza
veterán
Tegnap elsőre megnyertem az Offline francia kupát. Ma a online -val próbálkozok még az első meccset sem bírom megnyerni. Pedig már vagy 6x nekikezdem. Gyalázat ez az egész.
-
turul79
tag
Ez hihetetlen gyökér gyerek hosszabításban lő 2 gólt és nyer 3-2-re úgy hogy addig kapura sem lőtt a második félidőben... Ez volt első meccsem a spanyol csapattal ehhez kérnék segítséget van egy IF Alves lapom (valencia) kapusnak de nem tudok dönteni hogy ő vagy Bravo védjen! Nektek tapasztalat?
-
Azog the Orc
őstag
Köszi Mester!
Nem adom fel 
Az előzőhöz még annyit hogy az borított ki igazán hogy egy Doumbia végzett ki, ki az egyáltalán

Mé nem egy igazi futballista?
más:
Kijelentem hogy ez a csapatom a kedvencem: TEAM
Komoly mészárlásokat hajtok végre velük, Rooney és Ramires CM eszmélet nagyot melóznak a védekezésnél és támadásban is sokat segítenek, főleg Rooney az "ágyú"!
RvP ő az éle a csapatnak a "penge", Hazard ismerjük, Sanchez kedvenc lett, talán az egyik legjobb RW a játékban, Di Maria nagyon bejön, nagyon jól jön a pace RvP mögött villámként robban be. Főleg az ST és a CAM-nek a WR-je ami a kulcs tényező.
A védelem full-full stabil.
Eddig legstabilabb és legjobban eltalált csapat számomra
A másik CSAPAT is okés de ott Suarez sokszor előreszalad nagyon kilépve ezzel a játékból gondolom a WR miatt, a többi része patent.
Jó lenne még egy olyan kvalitású, kiegyensúlyozott csapatot kovácsolni mint az RvP-s, mind játékos minőségben mind WR-ben.
Jójó tudom menjek már a sunyiba

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Azt aláírom, hogy utána tényleg nyugodtabb az ember...! Mondjuk a lag az most is kiborít.

Kitartás, meg lesz az!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
a mindent lefúj effektust én is észre vettem a napokban + általában elég egyetlen egyszer minimálisan megnyomnom a "rángatás" gombot, biztosan 11-es...

+ a tegnapi francia kupameccseken a mx. passzolási pontosságom 72%-os volt...
de volt 52% is...
Még egy bronz csapatnál azt mondom talán ok, de egy "francia" válogatottnál?
-
HI-FI
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Na ezért hagytam abba a játékot a DIV 2-nél. Jó ez így nekem, majd nyáron talán újra előveszem.
-
Gebriel
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Naná, hogy elcsalja... hisz mi lenne ha megnyerned a div1-et?

-
Azog the Orc
őstag
Na jó ez már a gusztustalanság legfelső határa bmeg!
1 meccs van 1 pont kell a Div1 nyeréshez, vezetek 1-0-ra végig erre a 85.ben kapok egy olyan gólt hogy Doumbia visz (persze egy spanyol csapatba cserélte be mert égett a ház) a labdát, nem hazudok 6 emberem próbálta szerelni meg is tették csak a 6 kísérletből mind a 6x visszapattant hozzá a labda bmeg és gól.
Jó oké még az X is jó, erre a 90.ben 30-ról Doumbia bebassza a kapusom meg áll mint egy fallosz!
A mérkőzésen mindent lefújt ahogy hozzá értem, ő meg borogatott mint egy bábut és semmi a spori a cseh 2-t nézte!Így hogy a ku......ba nyerje meg az ember ha az utsó meccseket MINDIG gusztustalanul elcsalja???
Kicsit most felbosszantott
(NAGYON
) -
Gebriel
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nagyon fogok neki orulni.

Ha jobb ellenfeltol kapok ki van ilyen, de ezzek a fos merkozesek kegyetlenek.
Ossze rakok egy balkan magyar csapatot es azzal fogom tolni igy ha ki kapok meg eletszeru is lesz.
Kar hogy az ilyen mecseken erezni lehet hogy a gep direkt csinalja hogy epp hogy tovabb engedjen.... -
Gebriel
veterán
Ritkán húz fel játék de ennek a Fifának sikerült.

Offline része még elmegy mert gép, és kiszámítható mikor akar legyalázni és mikor enged egy kicsit a szorításon.
De ez az online része egy vicc... Emberünk egy értelmes passzot nem tudott kezelni.. de a fél pálya feléről bezzeg beakad a rohad lövése.
-
Classius
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na ezen most jót nevettem

Köszönöm! -
thebigK
addikt
Amugy ph-s bajnoksag tart meg? Vagy reg volt mar? Mert szivesen beszallnek a PC-s reteghez

-
Hp Canon
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
nem, ilyet rengeteget kapok amit linkeltél, hidd el az enyém példátlan, ilyet még nem láttál, másodpercekig kísérte a labdát a hálóba úgy hogy az orra előtt gurult a labda :-)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

ha én kaptam volna, akkor ki is ugrottam volna a 9.ről...
-
Azog the Orc
őstag
Hp Canon:
Ilyen bizony van, még cifrábbak is

más:
Az offline játékról annyit hogy még jobban felhúz mint online amikor csal.
Az hogy a gép mindig tudja pontosan merre fordulsz és az hogy egy Skrtel is úgy dribblingel és húzogat mint Coutinho, azért egy kicsit dúrva, na ezért nem játszom offline, na meg a kamu góljai amikor berúgok egyet akkor jön az hogy utána bárhogyan is de ő biztos betalál, ha kell Messi fejel egyet 30-ról
LedyGyuszi:
Na ezeket gyűjteném össze, az EA ezért felelős embereit lekötözném egy székre, szemhéjukat felragasztanám bekapcsolnám a stroboszkópot és az ilyen gólok összefoglalóját nézetném velük napokig élelem és víz nélkül

-
Hp Canon
tag
Gyerekek, sok degenerált gólt kaptam meg rúgtam is, de ahogy az ellen egyenlített ez mindenen túl tett. hozzáteszem megosztani sem tudom mert ezt véletlenül nem rögzítette, ez is röhej, pedig ennél nagyobb bunda nincs.
Hazaadtam a labdát, kb fél km/h-val gurult a kapum felé, az ellenfél sehol sem volt, és a kapusom mellett elgurulva, aki lassan utánaballagott, bekísérte a labdát. A vagy 100 gombnyomásra semmit nem reagált...
Egyszerűen nem hittem a szememnek, ilyen van?Ekkora retek game-t még nem láttam
-
MdewC
nagyúr
Akarom írni, hagytam a francba és kiléptem...
(lejárt az időm...) Ha felidegel a gép, akkor is érdemes szünetelni az online meccs előtt. 
Közben csekkoljátok az előrejelzést, ez a Cavanda srác érdekesnek ígérkezik, ha kijön, Handanovic is a kapuban, vagy Young és Lewa, na majd kiderül...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Nazara
üzenetére

(#19846) thebigK és (#19847) Nazara: Sok igazság van ebben, hogy mennyit csal a gép. Az a véleményem, hogy nagy odafigyeléssel lehet verni a gépet, de nagyon ki tudja verni nálam is a biztosítékot, amikor már idézőjelben nem tud mit csinálni, mert sikerül levédekezni, erre elkezdi elbarmolni az irányításom, a rossza passzokkal, vagy emberváltásokkal, csak, hogy labdát szerezzen, aztán ha ezt is megúszod egy kis szerencsével, akkor jönnek a "bírói" belenyúlásai. Nagyon sokszor egy rohadék, nem azért mert annyira jó, hanem mert annyira csal. Egy ideig én is sokat nyomattam, néha most is letolok 1-2 meccset, mert fejleszteni és gyakorolni az elején élvezetes volt, hogy szenvedve de jöttek a meccsek (persze volt, hogy nem kiléptem és hagytam a franca...), de ha már nincs erőm az online-ra, akkor már tuti nem nyomom offline... Az a mákom, hogy maradt némi coin mag és most nem kell gyűjtögetem...

-
Nazara
őstag
Hú, de felhúztam magam. Első osztály játszhatatlan, 10-ből 10 coinhacker ma is...
Mit csináljak akkor, Online Single Match: Nem talál ellenfelet
Akkor jöjjön a TOTW Ultimate-en, úgy még úgyse vertem meg szerintem.
Csak néztem, hogy játszik a gép, tényleg ezek a kis húzogatások, aztán mikor sokadjára fejelik le Mangalát és Kompanyt, elegem lett. Egál a meccs, nekem nagyobb helyzeteim voltak, aztán az 55 percben Ronaldó befejelte Kompany mellől.
Kiléptem a fenébe, semmi értelme ennek igy.

Nincs egy normális játékmód...
-
thebigK
addikt
Az a baj, hogy az offline az nem mas mint a szukseges rossz. Hiszen egyetelen oriasi ugymond hatranya van az offline jateknak, az, hogy egyszeruen olyan mocskos modon huzogat a gep mar vilagklasszis szinten is, hogy az undorito. Persze gep ellen jol jon a contain, teammate contain duo, de csak egy bizonyos szintig. Inkabb jatszanak egy skiller ellen, aki meg a kezdorugast is a labda fulcimpan valo tancoltatasaval vegzi el, mint a gep ellen. Sajnos muszaj, nincs mit tenni. Persze, vertem mar en is meg a gepe ultimate nehezsegen, mint gondolom a jatekosok tobbsege, de nincs meg az a feeling meg azon a szinten valo gyozelemnel se, mintha masik hus ver ember ellen gyoznel. Coinszerzes, rutin es tenyleg semmi masra nem jo. Nem sok elvezet van benn
-
MdewC
nagyúr
válasz
Nazara
üzenetére
Ezt nagyon adom. Nagyon szeretek sokat játszani, de elég ritkán jön össze. Ilyenkor kevesebb komolyabb tétes meccset vállalok, vagy 2 meccsenként tartok szünetet. Ha csak 2 max 3 meccsre van időm, akkor is figyelek, hogy koncentrált legyek, ha pl div-ben vagyok. (Így legalább még nem estem ki...) Sokszor ezért is kupázom mert az fér bele, időbe, vagy esti meccsekbe.

Az is jó élmény, ha jön egy 4/4.
Offline is lehet pihentető, meg kell is (coin, rutin miatt), mondjuk engem meg tegnap az idegesített, mert szimplán csalt. Na mind1.
-
thebigK
addikt
válasz
Nazara
üzenetére
Nekem talan ez az egyetlen erossegem, hogy fizikalisan jobban eltudok faradni, mint mentalisan. Bar ahanyazor felbasz ez a jatek...

Tegnap legalabb annyi sikerelmenyem volt, hogy elkezdtem a francia kupat es egy IF Lacazette-Pogba-Matuidi-Griezmann-Benzema fele csapatot laposra vertem, 4-0 es 30 perc utan ragequitelt, az alabbi csapatommal:
Carrasso - Yanga M'Biwa, Sakho, Laporte, Tremoulinas - Mavuba, Cabaye, Cabella - Biabiany, Ben Yedder, Mollo
-
thebigK
addikt
Tegnap du. Jeleztem, hogy a hendi jobb odalan volta. Nos ez estere total kaosz lett. Brutal meccseim voltak, jo es termeszetesen rossz ertelemben. 1-4, 6-0, 1-5, 7-1, 0-3, 4-0. Kegyetlen. Es ismet sikerult visszahullanom div5be...nekem delutan szabad csak jatszani, ugy nez ki
-
Rypejakten
addikt
válasz
Classius
üzenetére
érdemes összerakni egy fitness keretet, mert a sérülés és csapatfitness lapok ára az egekben, lényegében többet költesz a csapatra, amennyi profitot termelsz vele.
én összevásároltam 22 darab 150 coin-ba fájó silvert, és míg 2 meccset online játszom a nagy csapattal, 2 meccset offline, single player seasons-ben a kicsivel. nem kell költenem fitnessre, és még coin is áll a házhoz, duplán nyereséges.
ST-ből csak CF-et tudsz kreálni, RF/RW-t, LF/LW-t nem.
hajrá, de ne hagyd, hogy maga alá temessen a játék, legalább 1 nap szünetet hagyj, ez személyes tipp, mert elég idegölő, ha nem jönnek össze a dolgok.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Piff neki... Szép!

Kár, hogy PS3-on nem tudok hosszabb vidiket menteni nektek, néha örülök, ha lényeg benne van...

Például itt lehetne egy kis összjáték, de csak annyi van meg, hogy Tévez rárajtol és bead, ami egyébként nem nagy szám, max, hogy minden lasztiért érdemes menni, csak hát rövid a szett...
[link] (Próbálok valami értelmesebb beadást/belövést linkelni, ami talán a végén látványosabb.)
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen én is kedvelném Ribéry-t, ha használnám, mert kvázi ugyanaz, mint Neymar, akit imádok.

Behúztam a Champions Shield vagy mi kupát, 2-1-re nyertem a döntőben, a srác csak hosszan nyomta előre a kiugratásokat a kontráknál, de szerencsére csak a második félidő közepén jött rá, hogy akkor lecseréli Lewandowskit Doumbiára, meg még valaki Aubameyangra.

Soha nem fejelek gólt szögletből, de most Kompany előrelépett, és vaddisznó módjára beböffentette a hosszú felsőbe, hát majdnem elélveztem, komolyan.

(#19832) Azog the Orc: Akkor félreértettem sorry, de a hsz.-eidből teljesen az jött le, hogy állandóan más csapatod van.
A fitnesz dolgot nem kell magyarázni, nekem is van olyan, de azt utálom, mert csak offline játszok velük és unalmas... -
Azog the Orc
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Nem-nem

Amiket itt linkelek sokszor az csak úgy jön de nem szoktam összerakni csak mutatóba van. A felállásom már egy ideje megvan és ahhoz raktam össze 3 hibridet úgy hogy minden posztra az én elvárásaimnak legmegfelelőbb emberek kerültek, de 3 csapatból csak 2-t használok mert azok adják a legjobban. A fitness miatt kell a váltogatás.
Azért eredménye nekem is van, amióta beálltam a eme 2 csapatra azóta aktív résztvevője vagyok a div1-nek.Pont ma linkeltem a 3 team-et, a Suarez és az RvP vezette cs.-kat használom

-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy utána felszabadultabb leszel...

Egyébként az sem tesz jót, hogy félnaponta új csapatokkal próbálkozol. Én december óta ugyanazt a keretet használom, és tavaly nyár óta ugyanazt a felállást, és meg van az eredménye, mert elég durván szét tudom szedni az ellenfeleket.
(#19828) LedyGyuszi: Ott is szép gólok!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Mivel a kupám bugos így csak az UT season maradt és addig fogom tolni míg meg nem nyerem és ha meg lesz jöhet az örömfoci eredménykényszer nélkül, jöhetnek a gyengébb különleges hibridek lekakkantva hogy kiesek és hol landolok, de addig ütőképes team-ek kellenek az eredményekhez

-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Köszi!

Ezek a mindennaposak, most csak Herrera tekerése miatt mentettem el.

Igazából idén még nem nyertem meg a FUT Div 1-et, habár nem is próbálkoztam sokat. Sima Seasonsben már behúztam, csakúgy mint tavaly, de akkor itt is sikerült, UT-ban.

-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
+1
-
Azog the Orc
őstag
válasz
gameresboy
üzenetére
A Te embered Carlos Vela

-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a csapattal tolom: [link]
RW pozícióba kit javasolnátok, aki jobban beillik a csapatba?
Walcott-Müller kezdő csere?
Hol lenne még érdemes változtatni?Üdv,
GBoy -
Azog the Orc
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Jaja a ragequit ismerős, nálam is volt 1-2 amikor azt éreztem hogy MINDEN ellenem dolgozik az ellen meg fogalmatlan és tolja a gép! pl amikor a 2. üres kaput hagyom ki és a 3. kapufát lövöm egy meccsen Suarez vagy RvP-vel ő meg 1 lövésből 30-ról bekúrja na az a ragequit tipikus esete nálam

Szép gólok, kicsit szétziláltad a védelmet

Amúgy Te nyerted már meg a Div1-er?
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én is igy vagyok ezzel.
Harmadosztályig estem vissza (bár elég sok rage quitem volt, meg sem próbáltam néha eredményt elérni), azt a mostani kiesés után egyből, harmadosztály, majd másodosztály bajnoki cim zsinórban. 
De mivel 6 próbálkozásból csak coinhacker jött az elsőosztályban, igy mentem az Ultimate Shield vagy mi online kupára, ahol az elődöntőben 4-0-ra nyomtam le egy srácot, itt vannak a góljaim:
-
Classius
aktív tag
válasz
Classius
üzenetére
Na srácok!
Nem egészen 2 hete írtam ide először FUT miatt (lásd azt a hsz-t amire válaszolok), mégpedig, hogy elkezdtem vele játszani. Ezelőtt sosem játszottam még vele, de mostanra eléggé beszippantott. Akkor már 2napja játszottam, a 6. ligában voltam és ezzel a csapattal toltam. A 2hét alatt ez a mérlegem, és most jutottam fel az 1. osztályba, ott még meccset nem játszottam. Ha jól emlékszem a 2. és 3. ligát második nekifutásra léptem tovább, és az 5.-nél volt még egy ismétlés. Aki esetleg végig követné a hsz-okat amiket ide írtam, szerintem 90%-ban csak arról beszéltem, hogy mennyire kevés pénzem van. Ez még mindig áll, én single-ben egy vagy két meccset játszottam csak, minden többi meccset online élesben nyomtam, mivel folyamatosan kellett a pénz sérülésekre, szerződésekre, fitness-re így sose volt igazán nagy költekezésben részem, szerintem eddig egyszerre a legtöbb pénzem 16k volt, az pedig most volt ahogy megnyertem a 2. ligát. Sikerült megvennem Vidal-t aki nagyon kellett, a KP-n számomra ő az etalon (nem csak azért mert Juve drukker vagyok, hanem azért mert a Fifa-ban őt tartom annak a kp-nek aki támadni és védekezni is kiválóan tud, ővele tudok a legjobban érvényesülni). Naingolan hasonlít a képességeihez, de ő inkább csak kiegészítő emberként kap szerepet csapatomban, De Rossi-val nagyon stabillá vált a kp-m, ő az elsődleges a szűrő pozícióra. Sikerült megszereznem Tévez-t is, csatársorban nála jobbat nem is kívánhatnék. Plussz Higannyal egész jól összejátszanak
. Számomra elsődleges cél volt, hogy a csapatot mélyítsem, hogy folyamatosan tudjak rotálni akár meccsek közben is, teszem azt fel pl. ha már vezetek 2-0 -ra egyből rotálok aki már fáradtabb. Paklikat nem nagyon nyitogattam, mert felidegesített, hogy 5k-t költök és nincs értelmes játékos benne, ha gyorseladogatva túladtam a játékosokon akkor is csak a töredéke jött vissza a pakli árának. Azokat inkább szerződés miatt volt, hogy érdemes volt nyitnom, így azokra nem kellett külön költenem. Mostani csapatom minden egyes tagját én vásároltam össze piacról, elég nehéz volt mindig a legolcsóbb alternatívákat kifognom de türelem rózsát terem
Balotelli-t még vadászok, mert Immobile-t nem annyira szeretem, viszont egy próbát megér alapon elhoztam, Higuain pótlására kell valaki, Gomez az csak akkor jó ha bunkerfocit játszok, és van kire ívelnem a labdát, de egyébként vele nem nagyon tudok mit kezdeni. Eto'o-t (aki most nincs az első keretben) inkább széleken játszatom, Cerci-vel pedig befürödtem, azt hittem jobban kitudom használni képességeit, de hamar elnyomják, mindenesetre keretben tartom. Rossi egész jó, de hamar fárad és gyenge is, ezért kevés lehetőséget kap tőlem, de ha kap is inkább kp-n számolok vele, adogatni jó. Szélső védők pedig az olasz csapatom hátránya, ugyanis Lichtsteiner kitűnő, de leviszi a CHM-et, Asamoah úgyszintén, ezért inkább Cole-t játszatom mert ő vele 100-on vagyok még úgy is, ha Tévez szélen ficánkol. Mindenhol kerestem ST posztból jobb vagy baloldali támadóra alakítót de sehol nem találtam. Létezik hogy ilyen nincs a játékban? Amit még kérdezni akartam, hogy Balotelli-ről mi a véleményetek? Akármilyen tapasztalatot szívesen hallgatnék! -
Yodamest
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én is így vagyok vele, 3. osztályból csak vereséggel kiestem, és most a 4.-ben sem tudok már nyerni. Volt egy meccs amit majdnem megnyertem 1-0 volt ide és a 89. percben még volt egy 100%-os ziccerem Tevezzel, de természetesen telibelőtte 1méterről a kapufát, majd kontrából az ellenfél természetesen egyenlített a kapusom nem ezen a világon volt..... ezek az előre kalibrált dolgok jaj.
Gondolok itt arra, hogy amikor lőttem ezt az említett kapufát, annyira tudtam, hogy ezt már nem nyerhetem meg és egyenlíteni fog, egyszerűen látszott, hogy nem fogja hagyni a gép bármit teszek... borzalmas.
De ezt tudtuk eddig is, vannak ezek a szopóág szériák amikor 4-5 divíziót is zuhan az ember vissza győzelem nélkül, hát sajnos most benne vagyok egy ilyenben.... és nem tehetek semmit csak hogy lejátszom kényszerből ezeket a meccseket, hogy utána jobb legyen. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm!

Néha át kell ugrani a buszt, ha nem lehet megkerülni.Majd linkelek vmi friss bepasszolós vidit is, csak az annyira nem izgi, bár ha meg van spékelve egy két testcsellel/labda átvétellel, nekem az a csúcs...

-
bucketb0b
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Az a baj, hogy rám nincs "jellemző" stílus

Ami az előnyöm az a hátrányom is, szinte mindennel megyek egy meccsen ahogy a helyzet hozza, passzolgatós Barca stílus, keresem a rést egy közeli passzhoz a 16on belülre és 100%os ziccer (majd mellé, mert ugye Sturridge van ott
) vagy a másik passzolgatós stílus ami szöktetésbe megy át (és ide kellene a jobb pace)
De van mikor szélekről zúdítom be a labdákat több kevesebb sikerrel, van mikor körbefutok és befelé megyek az ötösre, majd visszagurítok a 11es felé és lövök. Egyedül a védelmi falat átívelő labdákra nem áll rá a kezem és azt nem is fogom alkalmazni soha.
De van olyan is, hogy meddő labdabirtoklás a 16os környékén, de nincs rés erre pedig egy távoli mester jó volna nem csak a CAM ügyessége, mert őt gyakran lefogják.(#19812) Marki95: igen ott van a padon, Rémy-Sturridge(finisher) Welbeck-Long(finisher) felállásban tolom most, de lehet akkor Rémy-Welbeck felállás lesz hátha ez a páros beválik hosszabb távon, rövidtávon sok helyzet kimarad sajnos amit máskor még 50es chemmel is belövök egy gyengébb finisher játékossal úgy, hogy nem is a pozíciójában játszik.
-
MdewC
nagyúr
válasz
elod22
üzenetére
Grat ide is!

Más:
Urak! Azt kell, hogy mondjam, hogy ezzel a felállással néhány játékosom másod virágzását éli, gondolok itt IF Tévezre, aki a jobb szélen CAM pozícióba egy passzminátor lett, ezzel a 4-2-3-1 sima verzióval ennyi oldalról bepasszolós üres kapra belövős gólt még nem szereztem.

Ibarbo is rengeteg passzt kioszt, Doumbia egyre többet érkezik a legurításokra, SIF Karesz pedig a szorult helyzetek specialistája, plusz irgalmatlan a szögletek beadásánál.

Marci és Vidal pedig csak hozzák a szokásos stabilitást, de a chilei néha kioszt 1-2 ilyen gólpasszt, ha az ellenfél hagyja, éppen aki ha megindul valaki, vagy gólra, vagy gólpasszra akár: Ezt tudja Tévez a napszemcsis boci!

-
LedyGyuszi
addikt
MdewC & Nazara: thx

2. neki futásra sikerült!
az elsőnél volt 1-2 érdekesség, de összességében megérdemelten jutott tovább az ellen egy ki-ki meccsen!
2.nál is voltak fura szituk, de a lényeg, h zsebben van. a héten úgyis kevesebbet tudok játszani...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem itt nem szivat, mint a német kupában tette...

-
Rypejakten
addikt
én ezt nem hiszem el. valaki vegye meg tőlem ezt a játékot, egyszerűen szétzilálja a tűrőképességem.
-
bucketb0b
őstag
2 csatáros felállásban Sturridge-Rémy(finisher) kombó mellé helyettesnek kit tudnátok ajánlani low budgetben? A meccsen jól játszanak minden, de a befejezés valami pocsék és sokszor az az 1 helyzet aranyat érhet az ellenfél demoralizálásához.. kapufa, mellé, gól alig van tőlük. Most is Lallana ver 3 gólt addig Sturridge 2 kapufáig jut Rémy meg mellé lövöldözget (Long, Welbeck ül a padon) 80 pace alatt nem szívesen próbálnék ki embereket, de ha valaki nagyon bízik valakiben azt megkukkantom.

-
Azog the Orc
őstag
Hogy nyomjon sünt a WC-n aki kitalálta azt hogy ekkor hendi jár a silver csapatoknak, bmeg 24 kapura lövésem volt ebből 20 kaput talált és mind 12m-en belüli bmeg és egy kósza fejessel nyer ami az össz támadása volt! Fúú de mérges vagyok
1000-es oszt. kapott a kapusa az enyém meg kávézott! -
elod22
senior tag
Én is megnyertem az online kupát, de rare player pack helyett csak egy fos csomagot adott 3 ritka jatékossal, agol Vargas volt a legjobb, de már egyszer jött ajándék pakkból
.
A döntőig nagyon sima volt az út, rage quit-elt az összes, de a döntőben nagyon jó volt az ellenfelem, nagyon kellett figyelnem végig, de jól védekeztem és azt a kevés helyzetet amim volt most szerencsére berúgtam. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Grat, ez gyorsabb volt!!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

1db van a piacon, elvileg el is tudnám adni ha bármi van.

ő is állat.
én örülök ha Godin van az ellenfélnél, viszont Matyit rühellem
annyira egy OP szar, ha ellenem van én blokkolok le már félek tőle mikor fog megalázni, mint mások Doumbiatól
Elvitték a hetek óta listázott IF Pogba-t 381k 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)