Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Mit gondoltok erről az összeállításról?
->!<- -
marcess
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy Fut-ban be lehet állítani valahogy, hogy ki menjen fel fejelni? Mert persze mindig a gyengébb, rosszabbul fejelő KH van fent. Gondolok itt arra, hogy esetleg mindkettő Kh felmenjen vagy valami ilyesmi?
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Robben vásárlásán gondolkozom bundes csapatomba! Mivel még nem használtam kérdésem hogy érdemes-e beruházni rá? Köszi a segítséget.
-
Kristof_94
nagyúr
Mit gondoltok erről? Lehetséges egy új FIFA Street megjelenése?
Bár engem sajnos nem érint, mert PC-s vagyok, amire nem tudom, hogy miért nem adják ki... Hiszen csak egy kontroller kell és ugyan úgy lehetne irányítani.
-
inter89
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Oké, köszi, és melyek a katalizátor lapok?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
ma 3szor futottam neki a kupának, 3 szor véreztem el az elődöntőben...

általában legrosszabb esetben 2. nekifutásra megnyerem a kupát, de ma...no komment...
egy értelmes gólt gólt nem kaptam...
-
törölt tag
Szöglet az ellenfélnek, a kapusom (De Gea) kiszalad és beüti a labdát a saját kapujába.. Nem zavarta senki, mégis úgy sikerült eltalálnia a labdát, hogy az hátrafelé repült. Később egy kamutizi + 2 saját térfélről lerohanós gól, 4-3 lett a vége oda. Mára ennyi elég is asszem.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kár volt ennyire örülnöm mert most toltam egy olyan 0-0-át ahol volt 15 100%-os ziccerem de sem Neymar sem IF Benzema nem tudta eltalálni a kaput 8-10 méterről, nem értem miért de direkt az erősebb lábra fordultam hogy betekerem szépen de rendre az összes ziccernél suta debil módon a gyengébbikkel eltörték a labdát!
Lucas is ráfordulok jobbra hogy belsővel elteker, de nem mert a paraszt a bal belsővel rúgja mint egy nyomorék!Természetesen már a div 4-ben vagyok hála a jó sorozatnak hogy minden harmincadik ziccert lehet belőni bmeg! Én meg a lelátóról kapom a gólokat mert kb bárhonnan bemegy

-
LedyGyuszi
addikt
nah én befejeztem mára...ismét eljutottam a kupa elődöntőig, kapura lövés 15:1, labdabirtoklás 60:40%, 90.perc 2:1 nekem, majd szabadrúgás kb majdnem a félpályáról, beverte 2:2

hosszabbítás 3 db 1:1 elleni ziccert hagytam ki, tizenegyesekkel meg tovább ment, rúgtam pár kapufát tizinél
Gute Nacht!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

-
inter89
csendes tag
Plusz a stábtagoknak mi értelme van? Mert nem látom hogy ha van kapusedző, vagy edző kártya valamit is befolyásolna.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Juventus - Fior 3-0 a kupában!

-
inter89
csendes tag
Sziasztok!
Még nekem nem minden világos a játékkal kapcsolatban, ezért lenne pár kérdésem.

Az alap kártyákat amit megveszek, lehet fejleszteni, hogy az adott játékosnak jobb értékei legyenek? Mert egy játékos kártyából is van 4-5 féle.
Köszi.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
IF Benzema 1 meccs, 2 gól, 3 assziszt

-
LedyGyuszi
addikt
SIF Müller... 13 meccs/15 gól a kupában...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thebigK
addikt
@Nazara @Vampire Bat - a 2. csapatotok bejovos

-
Azog the Orc
őstag
Figyelem: Abate és Armero eladó

Most elég nagy pangás van belőlük, egy sincs a piacon, de én most eladni készülök mindkettőt, tehát ha esetleg innen valaki venni akar és nem talál mert hiánycikk akkor ha gondolja egyeztessünk és vegye meg mert ha kirakom szerintem 1 perc és elviszik. Az ár persze max.
(hátha valakivel jót teszek)

-
Benjaminka
csendes tag
Sziasztok Az miért van hogy ps-en nem enged onlineba játszani?
-
MdewC
nagyúr
Nya!

Előkészítem a terepet és eladtam IF ARTURO KIRÁLYT 630K-ért...

Vérzik a szívem, de a 4 IF közül ár értékben Ő volt a legeladhatóbb az A kerteben, szóval... Talán még Chiello lett volna, akit el lehetett volna adni, de talán a sima Vidal és IF Vidal között volt a legminimálisabb a differencia. (Persze attól még sajnálom, ennyire erővel már rég lehetne full IF csapattal nyomulni, ha az ea hagyná...)
Szóval ha lemegy SIF Sáskaresz ára, akkor letesztelem, aztán jöhet vissza talán IF Mertens is, egy másik csapatba, meglátjuk...
MOTM Salah-t próbált valaki?

-
thebigK
addikt
Sracok, otletelni kellene kicsit.
Unom mar a snassz 'ligacsapatokat'. Van egy BPL csapatom, mindet ingyen pakkbol nyitottam, eleg jok: Friedel - Sagna Onuoha Cahill Jose Enrique - Matic Paulinho Wilsherwle - Hazard Balotelli Defoe
Plusz par toltelik. Valamint egy fasza ruszki ligasat is osszedobtam, a legjobb nem if lapok, hulk, doumbia, danny, stb...egesz hasznalhato. Maradt meg 90ezrem, ebbol kene egy vagy tobb csapatot osszedobni, pl valogatottat, vagy valami erdekeset, de unom mar a bpl, seriea, bundes, ligue1 es bbva csapatokat. Koszi
-
Classius
aktív tag
Srácok! Tegnap este találkoztam olyan dologgal, hogy 3-4 egymást követő esetben is elindul a játék, de még kb az első pár percben kilepett az ellenfelem. Ez miért van? Én gépem nem laggol és a netem sem para, kizakizartnak tartom hogy ezért. Mindenesetre kaptam 100vmennyi coint, meg nem irja be a döntetlent az aktuális szezonomba, de elég idegesítő volt.
-
marcess
senior tag
Végignyomtam az offline kupát, egyik meccs után sem kaptam zsetont a végén pedig nem kaptam meg a 2000-ret meg a packot sem. Tudják, hogyan basszák fel az embert.
Írtam nekik kíváncsi vagyok lesz-e megoldás.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
engem mindig az elődöntőben szopat... ott elfelejtenek passzolni, bemozdulni és messziről egy gólt talál a gyerek...

[NationalELF] -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
nemtom
már teljesen összazavarodtam... 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Á dehogy
miket beszélsz a játék nem is olyan 
-
Vampire Bat
aktív tag
Ez a német kupán az első körben kiesne,akkora hendit kapna.

-
Misanthrope
csendes tag
káprázatos hogy az idő múlásával menyire le tud épülni ez a játék, ha éppen jó a kapcsolat és nem lagol vagy lassul be akkor meg tele van buggal, ha az sem akkor meg visszahúz a rendszer, de van hogy ezek együtt teszik kritikán alulivá a fifa online részlegét
valami átok mindig jelen van ha a játékmenet okés pl passzok sebesség, akkor tuti lagol, ha nem lagol akkor nem lehet passzolni, teljes a káosz
-
Azog the Orc
őstag
Jó lenne ha levinnék SIF Shaqiri árát mert nem igazán adja az érzést, rosszul helyezkedik, kipróbáltam csatárban ott is ugyan ez
Az ára jól jönne, csak ha 700k-ról levinnék 500k-ra akkor is ugyan úgy mint most 100db lenne kint belőle
szóval ez úgy néz ki rám rohadt!Azért ha belegondolunk tök jó a szitu mert pl nyitsz egy drága IF-et szinte lehetetlen eladni rádrohad, ergo vissza sem jön a nyitogatás ára

-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
pozíciócserelapok nélkül nem.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
egy edzővel viszont 100-as...

-
vegitossj7
addikt
Na, a Coinsellerek átmentek a PES-re, még 1+ a 16-nak.

-
Azog the Orc
őstag
IF Benzama-ról mi a vélemény? Nagyon tankos?

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem a 99 chem lett volna a befutó, de már lelőtték azt is

Na mindegy azért szerintem ezt próbáld ki, döntőig alap, hogy elmész. [link]
Elrontották a szórakozásom, nincs 2 egyenlő kapus egy bizonyos posztra
kicsit kilóg a lóláb így 
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
99, de azért csak óvatosan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
jogos, erre nem gondoltam...

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mit adsz érte ha összedobok egyet futheaden?

-
Azog the Orc
őstag
MdewC:
Sajnos igazad lett
, a 2 CM az hogy H/M wr-el nem elég a védekezésnél, kontráknál, kell a H/H, viszont így úgy néz ki hogy Suarez ugrik és lesz ez: [link] -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem sikerült

Rosszak voltak a positionok,csak összedobáltam a klubban található németeket,de elég szar csapat lett,szóval nem küszködök inkább velük.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
azért bravúr kihozni egy nem 100 chemes csapatot...

-
Misanthrope
csendes tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
akkor az nagyon jó,
akkor a pár napban más elfoglaltságot keresek, ez szemét nem pedig játék -
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Misanthrope
üzenetére
Ezzel küszködik mindenki,nem vagy egyedül

evibly: Igen még full chem sem kell
-
Shit Life
senior tag
válasz
Misanthrope
üzenetére
Semmi nincs vele, mi lenne? Ez ilyen szar és kész!

-
evibly
senior tag
Valaki meg tudná írni, hogy mik a feltételei a mostani kupának? Annyi, hogy német nemzetiségűek legyenek a játékosok?
Köszi!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
A lehető legnagyobb ratingel álltam ki, talán 65-70 volt a max rating azzal a csapattal, de akkor az avg volt kevesebb
Most van egy low budget angol csapatom cserepaddal, tervben van még olasz, spanyol és német 
-
Misanthrope
csendes tag
emberek!
mi van ezzel a játékkal? 1 hónapig nem játszottam mert el voltam utazva és most van egy pár napon játszogatni . de ez minősíthetetlen amit művel, mindenki be van lassulva, össze vissza passzol, úgy csal hogy az már felháborító, a meccsek olyan bugosak hogy katasztrófa
csináltak ezzel valamit?
-
bucketb0b
őstag
Doumbia szerintem tipikusan az a befejező benga csatár. Nem éri meg osztogató szerepbe tenni vagy szélre kitenni.
(#19219) Stylerr: Én ezzel a csapattal jutottam el div4-be aztán ott megálltam, most inkább összerakok pár értelmesebb csapatot ha játszom [link]

Gyengébb csapatból is ki lehet sokat hozni, mert sokan azt hiszik, hogy attól, mert xy jó játékos ott van akkor már kötelező a győzelem, közben meg a felét nem játssza ki abból a csapatból. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hűű!!! Kösziii!!

Akkor gondolom 19:00, amikor jönnek az újak. Egy 100-150K-s csökkentésnek örülnék a svájcival kapcsolatban.

-
Stylerr
addikt
Aubameyang gyerek egy állat. Ezzel a csapattal nyertem meg most a Div3-at 7-2-1 stattal, kíváncsi vagyok, hogy milyen a Div2, egyszer már jártam ott, 12 pontot sikerült szereznem. Aubameyang 51 meccsen 64 gól, 5 gólpasszal a csapat legjobb embere. Reus is óriási gólokat vág. Ramires a középpályán amit dolgozik az hihetetlen. Eddig ezzel a csapattal "játszottam", inkább szenvedtem Div4-5-6 környékén..
-
Misanthrope
csendes tag
üdv
a pofám leszakad ettől a csaló, aljas játéktól
miért felejtenek el alapvető dolgokat mint pl passz, lövés, futás a második félidőre? -
MdewC
nagyúr
Látom mindenki be van punnyadva...

Közvélemény kutatásra valaki valamit?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Még nem próbáltam Candrevat, kb olyan lehet, mint Asa, csak jobban adhat be...

2 db H/M CM? Kontrákra ügyelj majd.

-
Azog the Orc
őstag
Én a 2-es csapatra mondanám hogy " Animal Planet"

Amúgy IF Candreva-t próbáltad már? Tudnál egy kis jellemzést mondani? Pace stb....
Mert most én is pont EZT és EZT rakom össze!
Mert végre sikerült kivitelezni azt hogy a két kedvenc csatárom (játékban) és a 4 kedvenc CD-m is helyet kap, ennek az volt az ára hogy a CM-ek WR-je H/H-ról változot H/M-ra, ez szerinted vagyon érezhető lesz a védekezésben vagy a visszazárásukban?

-
Azog the Orc
őstag
Közben csak úgy összedobtam egy csapatot: [link] szerintem bitang

(Ja most varázsütésre működik a futhead-om)
Más:
Észrevettem egy bugot ingame (egyet a sok közül
)Azt hogy amikor fake shot-al venném át a labdát akkor a 3*skill játékosok 10-ből 4x-5x tuti bebugolnak, vagyis vagy simán elmegy előttük a labda úgy hogy hozzá sem érnek vagy pedig csak nekigurul és elpattan mint egy oszlopról. de a 4*skill játékosoknál ez nagyon-nagyon ritkán történik!
Már régebben is felfigyeltem erre, de én többségben elől csak 4*skill játékost alkalmazok így ritkábban jött ki, de pl a középpályások (3*) rendszeresen csinálják. Ez most a legjobban Tevez esetében jött ki hogy erőltettem csatárban és rengetegszer amikor csinálnám a 16-oson elül a fake shot átvételt bebugol!
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
szerintem nemkap!
-
szpal17
őstag
Több hetes kihagyás után mondom most játszom egy-két meccset. Div 1-ben négy játékos kereséshez volt türelmem. Mindegyik kilépett....tehát ez sem változott semmit. Ismét nem játszom. Így marad a nyugodt élet.
-
Azog the Orc
őstag
Azért az nem lenne rossz ötlet hogy ahogy mész fel az osztályokban akkor emelkedne a meccs zseton, pl 10-7-ig x aztán 6-3-ig Y aztán 3-1-ig Z mennyiségű zseton járna meccsenként, vagy szimplán minden osztály lépéssel nőne!
A 16-ban én is kíváncsi leszek hogy mennyire lehet majd kereskedni mert ha lehet akkor szívesen ülök előtte és termelem a zseton, de ha Rypejakten által is említett egész napos kereskedés eredménye pár lyukas garas akkor dugja fel magának az EA! Nem fogon egész nap piacolni a semmiért az biztos!
Remélem valami jó működő megoldást találnak ki

-
Rypejakten
addikt
meguntam a kereskedést. akinek van fölös 30k coinja, megvenném, de nem tudom mennyit az árfolyama a jelen pillanatban.
-
ali75
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy ötöst kapott! Szerettem volna a tegnapi Real meccset megismételni de Di Maria a kapuban jobb mint Courtois!
Amúgy koreai volt szuper internet kapcsolattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)