Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Hihetetlen ótvar a játék.

A 2-3 napban elcsalt meccseim után kárpótlásul adott 2 kupameccset, amin annyira fel voltak turbózva a játékosaim, mint superman.

Nyolcad döntő, 1-0 ide, de mindent mellé lőtt az ellenfelem, plusz volt kapufája is, minden labda ide, minden passzt úgy kezeltek le, hogy szinte azonnal kapura tudtam törni... De a legdurvább a sebesség volt.

Aztán a következő meccsre lépnék be, de nem osztott le ellenfelet, hanem mielőtt meglátnám a mezeket, csak üres képernyő... 5 percig állt, de semmi. Restart game, belépek, erre nem volt ott a megnyert nyolcad döntő. :(

Ismét meccs, 4-0 ide, ugyan az a forma 1 kategória, mintha Ferrarival mentem volna egy roller ellen. Életemben nem cseleztem még le így senkit, 2 szabadrúgás gólom volt, felső kapufás fejesem volt, a becsúszásaim pedig nem szabálytalanok voltak, hanem méterekről lasztira mentek... Megértem elnézést kérni a végén!!!

Bár túloznék, de nem. Mi lenne, ha egyszerűen minden meccs 0-0-ról indulna és a játékosok valódi tudására bíznák...

B.a.x.ó.d.j.o... meg az ea.

Új hozzászólás Aktív témák