- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Nekem a demo nem tetszett, nem is játszottam vele sokat. Nem szeretek a gép ellen játszani. Az UT viszont rendesen beszippantott. Szerintem király lett. Mondjuk a lövés nagyon fura... 8-10 méterről is konstans 3 méterről mellé lövik. A rövid passzos játékot lehet tolni ezerrel. Zsetonlöketek már az elejétől elérhetőek, meg ugye lehet kölcsönözni egy csomó játékost. Ribery és Reus már az elején elérhetőek (rájuk emlékszem), de pl. 27-es szinttől már fel lehet oldani Bale-t is. Fejes gólom ha jól emlékszem még nem volt, távoli lövésből meg biztos, hogy nem szereztem még gólt. Viszont kaptam egy jó 40 méteres bombát, pont úgy pattant a labda, hogy jól el lehetett lőni és simán átszállt a kapusom felett, hiába ment középre. Fogjuk rá, hogy reálisabb lett. Azzal, hogy nehezebb gólt fejelni és távolról gólt lőni, szerintem jobban kijön a játékosok közti különbség és kevesebb múlik a csapatok erősségén. A fürgébb játékosok nagyon élnek, vele pl. vertem már egy csomó gólt: [link].
A web appba még mindig nem tudok belépni, a trial időt meg nem akarom kereskedéssel tölteni, úgyhogy egyelőre csak gyorsban összedobtam ezt a csapatot: [link]. Szerintem jó lesz ez az UT, a játszósabb playereknek kedvez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged