Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
A stíluslap is tápol végülis de nem arra gondoltam.
A stíluslap alapból minden playeren alap, asszem ez is van ráírva. Ez minden playernek minden tulajdonságához maradandóan hozzáad valamennyit, nem sokat mert mindenre ad. És akkor ezt lehet variálni, van egy csomó fajta, ilyen csuda nevekkel mint Pajzs, fal (asszem ezek kapusok) meg gladiátor örző? (ezek meg védősök) Nos ezek nem mindre adnak módosítást hanem PL védelemre meg fejelésre, viszont jóval többet mint az alap stílus, ellenben csak 2-3 statra ad de azt többet mint az alap ugye. Választani kell mi a fontos, épp ezért játék(os)függő a dolog. A stílus lapok attól is függnek milyen playerek veszik körbe a játékosaidat, ha megvan a rendes összhang (chemistry) akkor megkapod a maxit, ellenkező esetben csak egy részét. Amúgy zöld amire tápod van, fehér ami alap (mármint a player statoknál azok a kis nyilacskák), minél több a zöld nyilacska egy stat mellett annyival jobb nyilván.
Aztán vannak azok amiket te írtál meg amit példának írtam. +15 passz +15 védés stb
Ezeket 1 playerre lehet rakni és csak kövi meccsre érvényesek, ezek azért elég durva tápok 1-1 meccsre.
ezekhez adnak az edzők még hozzá az előbb írt módon, illetve ennek van egy variációja a csapatedzés, de ilyenből még csak staminásat láttam (nem szoktam venni bevallom ilyeneket, max ha kapok pakliban), tehát X stamina az egész csapatra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Filmvilág
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest