Új hozzászólás Aktív témák

• vegitossj7

addikt

válasz boost #1809 üzenetére

Kedves Elvtárs!
    Mivel annyira szeretek írni keresgélés és másolás helyett, leírom egyesével a válaszokat :DDD

1.Kaká egy sz*r KTK-ba, vannak nála sokkal jobb KTK-k (Hernanes). Baló meg csatár, a legjobb és az egyik LegOP-b a játékban :U
    2.Gondolom a sima és a ritka játékosra gondolsz itt. A lényege, hogy a ritkából kevesebb esik a pakkokból, mint a nem ritkából :DDD (Kb. 83-tól csak ritka lap van aranyban.)
    3.Az EA Sports hetente a valós események alapján kiválasztja, hogy azok a hét csapatába kerüljenek.(Mesterhármas, 4 gólpassz, 90.percben gól egy rangadón stb.)
    Ezek a játékosok hatalmas Boost-ot kapnak, nagyon sok ingame stat bónuszt(ajánlom figyelmedbe a Futhead-et), amik egyedivé teszik a játékost. Ezek bármikor eshetnek arany pakkokból, mint ritka játékosok, de csak 1 héten át, utána átveszi a helyüket a következő hát csapata (TOTW-Team of the week.)
    4.Ezért :DDD :Normál balo>Informed Balo
    Kilométerekkel jobb, s az értéke ezért növekedett.
    5. Nyugi, ha jól játszol, egész szép summákat tudsz zsebre vágni, a 4. osztálytól átlagosan. :U
    Csinálsz Fitnesz csapatot, amit leültetsz a padra(12 hely van a padon, pont elég 11+1 főnek), majd a fitnesz csapatodnak a padjára meg a főcsapatodat, így sokat tudsz spórolni a fitnesz kártyákon.(Nem beszélve a piros lapokon és a sérüléseken.)
    6. Ezt még én sem tudom, talán valamelyik elvtárs kisegít ebben :DDD
    7.Na ez meg a másik dolog :DDD Ha eljutottál a 4.dik osztályba, akkor elmondom, addig fölösleges szerintem, meg úgy sincs pénzed rá :DD
    7(megint).Yep, mivel az egész magyar alapból :DDD

Kb. ennyi, ha angolul van meg, irj privit, elmondom, hogy csinálhatsz belőle magyart. :U (Picit warez a téma :I)

Új hozzászólás Aktív témák