- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Szerintem nem lesz olyan hülye ügyfél, aki bevenne olyan trükköt, hogy telefonelőfizetési díj helyett az adsl számlája egy telefonelőfizetésnyi összeggel nagyobb legyen.
Itt a számok majd beszélnek maguk helyett, hogy mi éri majd meg, mert nem lesz nehéz a fizetendő összeget összehasonlítani. Máskülönben értelmetlen is lenne bevezetni ezt a szolgáltatást. -
TheReMiXeR
senior tag
Igen, gödöllői vagyok...
Nekem perpill pirít rendesen a net, semmi olyan problémát nem tapasztalok most mint anno meg most a többiek. Ki érti ezt???
Természetesen én vevő vagyok minden jóra...
Meglátjuk mit hoz a jövő... Hivatalból jövő márc1ig van még szerződésem mivel én már egyszer csomagot váltottam és újraindult ez a hűségbigyó...
Nem bánnám ha lenne alternatíva...
Ez a p@ntel az adsl ugye? Mert nekem nincs vezetékes telefonom a házban... -
poci76
aktív tag
Mondjuk az Invitelt sem kell ffélteni, ahogy elnéztem. Aki T-Com területén Invitel előfizető, ez 7990-ért kap két év hűséggel 4 Mbitet, viszont az Invitel saját területén 8490 az 1 Mbit, szintén két év hűséggel. Csak azt nem tudom, hol vannak ilyenkor a fogyasztóvédők, meg a versenyfelügyelet.
-
Spirit
őstag
A UPC elhúzott sebességben,majd jött a digi, most meg a rubicom. Lassan itt a vdsl is. A fiber legnagyobb csomagja is lassabb ezeknél, árban sem versenyképes, minőségileg meg valakinél egy 1mbit-es stabil adsl kapcsolat is elveri. Mikor lesz itt valami változás? Főleg a kertvárosi részeken van szívás, ahol vagy adsl(ami szinte biztos,hogy nem tud 4-5mbit-nél többet a nagy távolságok miatt) vagy a fiber által megvásárolt kábel hálózat van. Nálam most el ne kiabáljam egy hónapja jön az, amire 1,5 éve fizetek elő, előtte szinte sosem,de még így is "csak" 12mbit/1mbit-et kapok 15-30-as pingekkel havi 12k-ért.
-
Olcsi
senior tag
Megtenném, ha lenne lehetőségem a szabadulásra. Bár a szolgáltatással meg vagyok elégedve, legkopogom a 2 év alatt talán 1x, ha volt valami kihagyás. Nálam viszonylag stabilnak tűnik a dolog, bár én nem méregetem naponta, ill. percenként a sebbességem.
Mindenesetre a szándék megvan a váltásra, csak a megfelelő eszközök nincsenek a kezemben... -
sfdrakex
nagyúr
Nálam mikor kötöttem lehetett volna még PR telecom ár / sebesség kb uaz, DE náluk volt ászfben kisbetüvel olyan hogy a korláltlan net havi 50 vagy 100 gigáig korlátlan csak ha átléped lassitanak büntetnek stb. Továbbá nekem soha nem volt velük bajom, sebesség mindig meg volt, nem szoktak gondok lenni. Akkor mi bajom legyen velük? Alapból 512/128 ra fizettem elő azt emelték 1/256 ra majd 2/256 lett belőle aztán 8M/384K mikor az lejárt visszarakattam 1/256K ra most hogy azonos áron van a 6/1 arra fizettem elő, és maxon jön jó a ping is bár nem játszom, szóval miért váltsak? Itt nincs gyorsabb ennyiért, vezetékes telefonom nincs nem is kell, dslek se jobbak T vel is vannak gondok.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
club1
veterán
-
M@Db0Y
senior tag
Nem sok focit nézek, sportműsorban nálam csak a forma1 megy de én meg vagyok vele elégedve. De ezt embere válogatja mert valaki biztos a fejét a falba verné hogy milyen szar a képe Inkább csekkold le boltban élőben. Általában megengedik hogy usb-n vigyél valami műsort és megnézzed.(Euronicsban megengedték még kb 1 éve)
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs