- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Kisbubuska
tag
Ilyen levelet mi is kaptunk. Csak az a baj hogy már későn sajnálkoznak. Soha nem leszek többet az ügyfelük, soha !
Amikor több mint fél évig 8mbit helyett 1mbit volt a net, akkor nem sajnálkoztak, hanem a szerződésre hivatkoztak hogy a minimum megvan. Szánalmas egy társaság.
Aki csak teheti hagyja ott Őket és válasszanak más szolgáltatót. -
flavio
tag
Gondolom Százhalombattán lax és ott is a panelben?! Ott is csak azért add ilyen sebességeket mert megjelent a DIGI,amúgy meg nem tenne még egy szalma szálat se keresztben nem fejlesztene,pláne nem adna ilyen sebességet ennyi pénzért! Érdekes miért nem add 60/20Mbit/s netett az óvárosban vagy Dunafüreden ,csak azért mert oda nem megy a DIGI így ott kapják a sz.r és drága netett! Sokan ott fogják hagyni a Fibert mert évekig csak kínlódtak velük az emberek a drága és silány szolgáltatásuktól és csak le....ták őket mert nem volt konkurencia,most meg kapkodnak és mindent megígérnek nekik csak maradjanak náluk.
-
sfdrakex
nagyúr
Majd javul az is szerintem nem lesz vele gond bár vannak minden szolgáltatónak problémás területei, meg vannak user errorok, meg nem kell virus irto meg semmi majd én vigyázok, aztán benyal minden szart sok felhasználó és nem értik mért lasú a net és miért kell 2 havonta os-t ujra rakni mert az MS szart irt, pedig nem csak ésszel kell használni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
JEEMBO
aktív tag
Szerintetek érdemes bejelentést tenni, ha
"Letöltési sebesség 6 Mbit/s, garantált 1 Mbit/s
Feltöltési sebesség 1 Mbit/s, garantált 0,5 Mbit/s"
és gyakorlatban Magyarországra nagyjából megvan a 6/1M, de pl. New York, Los Angeles már csak kb. 1,2/1M.Mert pl. kaptam ezt a T-Home-os képet 5/0,5M ADSL-ről.
Elvileg a LAN-Net-es kép alapján a Fibernetnek is van annyi sávszélessége kűlföldre, hogy tudna többet is adni, de úgy tűnik szándékos korlátozásról van szó... :-(
"Jó pap is holtig butul"
-
Csabee.
nagyúr
Pontosan konkrétan nem, de ha google-zol lehet találni cikkeket, mely szerint Invitel és UPC vásárolja fel a fibernet egy részét, és ahol jelenleg van invitel a fiber mellett, ott az UCP vásárolja fel a fibernetet.. 22.kerületben szinte biztos hogy UPC lesz.
Üdv: Csabee.
-
szelidorzo
aktív tag
Azért a Fibernetre való váltás előtt elolvashattad volna a róla szóló fórumot!
Van benne pár kalandos történet.
A tv csatornák egyre szarabb minőségben jönnek, kockásodik analógon és digitálisan is, HD meg nem is várható (az UPC csomagok meg még szarabbak, mint a mostani fiber csomagok)
A net az pedig hol van, hol nincs, a sebesség időnként a béka alatt, a ping az egekben, megfűszerezve egy kis csomagvesztéssel.
Ügyintézés az ügyfélszolgálattal szintén csodálatos.Az egyetlen amit a fiber javára tudok írni, hogy adatkorlátot nem alkalmazott, torrentet nem korlátozott, illetve 6 év alatt ez a második ip címem, így a barkácsolt nas tökéletesen üzemel, dyndns és társai nélkül is.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szvl
tag
Milyen csomagod van? A Fibernet honlapján ami a legközelebb áll az elmondásodhoz az a Lan legnagyobb csomagja. Az 4500 Ft új előfizetőknek 1 év hűséggel, lefele max. 60, de felfele csak 20 Mbit. De ez is csak a 11. kerület, valamint Albertfalva, Százhalombatta és Baja egyes részein rendelhető.
Betennél ide egy linket vagy screenshotot egy sebességmérésről? Nem sokan élnek Fibernet LAN területen, így kevés erről a szolgáltatásról az infó.
-
Csabee.
nagyúr
Én az internettel voltam így, hogy lemondtam a 10est még anno és egy évig még10est adtak , aztán volt valami karbantartás és leraktak 2,5-re a TV meg most speckó nekem is ingyen van, bár előfizettem a T-home-nál parabolásat az jobb...
Kíváncsi vagyok az UPC emel-e majd sávszélességet Budafokon, és húznak-e új kábeleket.
Üdv: Csabee.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest