Új hozzászólás Aktív témák

• tomazin
    veterán

Én világ életemben utáltam nyalni,meg ennek minden megnyilvánulását.Mégis sikerült 1db 4-essel zárnom a 4.évet érettségit meg minden olyan tárgyat,aminek vittem a pontszámát.Tudom,h ez már más rendszer,de nekem ne mondja azt valaki,hogyha nem birt egy középsulis nyúlfark anyagot megcsinálni 5ösre(jó tudom vannnak nem tanári pályára való ökre emberek,de ha mind1ik ilyen az akkor ott már a diákban van a hiba(mert ugye ilyenkor nem kapja meg az ember az 5öst)),akkor nem fog tudni megállni a lábán egyetemen/fősulin.
    Én a saját sulimból kiindulva látom,hogy NEM csak azt,és főként nem azt tanulom,amit szeretek,hanem bizony vannak nagyon nehéz tárgyak,amikkel küzdök,és amik annyira nem érdekelnek.
    Aki vizsgázott már egy tisztességes(azaz nem kamu)tárgyból az tudja,hogy arra az egy tárgyra nehezebb felkészülni,mint az egész érettségire.Ha nem tud jegyeket produkálni ott akkor nem fog tudni itt sem.Sokan azt hiszik,hogy felsőoktatásban azt tanulják majd amit ők elképzeltek.Hát ez hatalamas naivság(hozzáteszem én is ilyen voltam).
    Tudom vannak olyan esetek,amikor egy gyerek ki van pécézve egy suliban,és akkor akármit csinál nem kap jegyet.De NEM a felvételizők FELÉT teszi ki ez a pár extrém eset...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák