- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
BigManus #5434 üzenetére
Csak régen adott 50 gb-ot. Ez mostani regisztrálóknál már 15 gb és arra jönnek bónuszok ami 1 vagy 3 hónap. De ha ismerősi körödet meghívod reff linken további ideiglenes helyet nyerhetsz.
Azon túl, ha egy drop mappát adsz meg vkinek, simán 100% főlé is mehet a feltöltés, nekem pl volt 105%-110% is. - persze ezt sokáig nem lehet így hagyni... értsd hónapokig biztos nem.
"Mondjuk én feltöltők 20 GB-nyi filmeket és lejárnak a bónuszok akkor törlődnek azok a filmek amik 15 GB-n túl vannak?"
Nem törlődnek. Legalábbis egy ideig biztos... viszont, ha nem nézel fel x ideig, akkor elképzelhető, hogy ürítik a tárhelyedet. értsd hónapokig fél 1 évig, nem tudom, mi lehet a határ. -
prsq
aktív tag
válasz
BigManus #5444 üzenetére
Most szívatod, vagy neked nem ingyenesed van?
15 GB az alap.
Van egy 30 napig érvényes 35 GB plusz.
(Meg egyéb nem állandó extrák.)
Tessék itt van leírva.Én a sebességlimit miatt ejtettem ki a mega-t.
-
RockFonok
tag
válasz
BigManus #5434 üzenetére
A bónuszok lejárnak akkor csak 15 GB ingyen tárhelyem lesz?
Mondjuk én feltöltők 20 GB-nyi filmeket és lejárnak a bónuszok akkor törlődnek azok a filmek amik 15 GB-n túl vannak?
Régen így volt legalább is.pCloud, Box, Dropbox, Vélemény?
Ha jól hiszem itt vannak fájl méretbe is korlátozások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest