Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Nem reklám akar lenni, az uploadnow.io pont jó lenne (az 5 GB-os fájlméretkorlát itt is megvan), de nem lehet mappát feltölteni.
A másik, amit találtam, az a Bestfile. Az 5 Gb-os méretmax itt is van, de azért nem tetszik, mert túl sok adatot akar (pl. telefonszám). Meg nem is tudni róluk semmit, kik ezek, hol vannak. Gyanús.
Úgyhogy egyelőre a Skiff megteszi, amíg még van, meg kipróbálom a Blomp-ot (bár elég ellentmondásosakat olvasok róla).
-
BigManus
addikt
Szia!
Ha gondolod, nekem van egy családi 2 TB-os csomagom, be csatlakozhatsz, mert öt személy használhatja de csak hárman vagyunk. Dinamikus a tárhely, tehát nyugodtan használhatod, most 3% a foglaltság.
Teljesen elszigetelten működik, nem látjuk egymás dolgait, nem is férünk hozzá.
Csak a saját gmail címed kell hozzá. -
vond
MODERÁTOR
Azt már orvosolták pár éve. Nálam néha a gigabitbe is belekóstol a letöltés, a feltöltés meg csak azért sokkal lassabb, mert a szolgáltatónál (Vodafone) 40 Mbit/s a max. Mondjuk ezt hozza is stabilan. Az elmúlt hetekben töltöttem fel közel 2 TB adatot. Flottul ment minden. Az ára sem vészes szerintem, főleg a nagyobb csomagoknak (nekem 8 terás van havi ~8 ezerért). Viszont a direkt meghajtó mount-olás vagy parancssorból megy, vagy például egy Raidrive előfizetéssel. Mondjuk az a havi 2 dollár nem vág földhöz. Lassan egy liter tej kerül ennyibe.
Ha mindenképp full ingyenes megoldás kell, akkor én is a Google Drive-ot ajánlom, szintén Raidrive-val.
-
Sőt, amit sokan szeretnek, az IdeDrive virtuális meghajtót is generál, illetve külön titkosított részlege is van, bár ez szerintem csak a fizetős verzióban.
Számomra eddig biztosan dobogós az általam használt/kipróbált több tucatnyi felhő között. Nem véletlenül nagyon jó a sajtója.
MaCS
-
törölt tag
Szerintem csak régen regisztrált nekem is 50 gb tárhelyem van. De én az indulást követő 1 évben regiztem be kb. Anno volt olyan ismerősom aki tb-okat töltött fel, mert ennyire vették komolyan az 50 gb-ot. (és nem törölték).
Nekem spec a sebességgel sincs gondom sokszor fullon megy. most is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest