- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Nem reklám akar lenni, az uploadnow.io pont jó lenne (az 5 GB-os fájlméretkorlát itt is megvan), de nem lehet mappát feltölteni.
A másik, amit találtam, az a Bestfile. Az 5 Gb-os méretmax itt is van, de azért nem tetszik, mert túl sok adatot akar (pl. telefonszám). Meg nem is tudni róluk semmit, kik ezek, hol vannak. Gyanús.
Úgyhogy egyelőre a Skiff megteszi, amíg még van, meg kipróbálom a Blomp-ot (bár elég ellentmondásosakat olvasok róla).
-
Szia!
Ha gondolod, nekem van egy családi 2 TB-os csomagom, be csatlakozhatsz, mert öt személy használhatja de csak hárman vagyunk. Dinamikus a tárhely, tehát nyugodtan használhatod, most 3% a foglaltság.
Teljesen elszigetelten működik, nem látjuk egymás dolgait, nem is férünk hozzá.
Csak a saját gmail címed kell hozzá. -
vond
MODERÁTOR
Azt már orvosolták pár éve. Nálam néha a gigabitbe is belekóstol a letöltés, a feltöltés meg csak azért sokkal lassabb, mert a szolgáltatónál (Vodafone) 40 Mbit/s a max. Mondjuk ezt hozza is stabilan. Az elmúlt hetekben töltöttem fel közel 2 TB adatot. Flottul ment minden. Az ára sem vészes szerintem, főleg a nagyobb csomagoknak (nekem 8 terás van havi ~8 ezerért). Viszont a direkt meghajtó mount-olás vagy parancssorból megy, vagy például egy Raidrive előfizetéssel. Mondjuk az a havi 2 dollár nem vág földhöz. Lassan egy liter tej kerül ennyibe.
Ha mindenképp full ingyenes megoldás kell, akkor én is a Google Drive-ot ajánlom, szintén Raidrive-val.
-
Sőt, amit sokan szeretnek, az IdeDrive virtuális meghajtót is generál, illetve külön titkosított részlege is van, bár ez szerintem csak a fizetős verzióban.
Számomra eddig biztosan dobogós az általam használt/kipróbált több tucatnyi felhő között. Nem véletlenül nagyon jó a sajtója.
MaCS
-
törölt tag
Szerintem csak régen regisztrált nekem is 50 gb tárhelyem van. De én az indulást követő 1 évben regiztem be kb. Anno volt olyan ismerősom aki tb-okat töltött fel, mert ennyire vették komolyan az 50 gb-ot. (és nem törölték).
Nekem spec a sebességgel sincs gondom sokszor fullon megy. most is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest