- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BigManus #5434 üzenetére
Csak régen adott 50 gb-ot. Ez mostani regisztrálóknál már 15 gb és arra jönnek bónuszok ami 1 vagy 3 hónap. De ha ismerősi körödet meghívod reff linken további ideiglenes helyet nyerhetsz.
Azon túl, ha egy drop mappát adsz meg vkinek, simán 100% főlé is mehet a feltöltés, nekem pl volt 105%-110% is. - persze ezt sokáig nem lehet így hagyni... értsd hónapokig biztos nem.
"Mondjuk én feltöltők 20 GB-nyi filmeket és lejárnak a bónuszok akkor törlődnek azok a filmek amik 15 GB-n túl vannak?"
Nem törlődnek. Legalábbis egy ideig biztos... viszont, ha nem nézel fel x ideig, akkor elképzelhető, hogy ürítik a tárhelyedet. értsd hónapokig fél 1 évig, nem tudom, mi lehet a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest