- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #6162 üzenetére
Valamelyik hasonló felhő kezelő progi bekavarhatott, hogy valószínű nem léptem ki a csatlakozásból és úgy töröltem.
Írja is, hogy This file will be decrypted as soon as the cryptographic key becomes available(when the share creator logs in again) csak nem tudtam mire utal, hogy ki jelentkezzen be újra. -
törölt tag
válasz
MaCS_70 #6160 üzenetére
Szerinted mi lehetett a kérdés ha felmegyek a felhőbe és az összes fájlom undecrypted fájl néven van és nem tudom megnyitni?
Közben találtam a neten megoldást az AirLiveDrive használatával belépek úgy már megjelennek.
AirLiveDrive lecsatlakozása után böngészőből ismét belépve a megába ugyan az fogad undecrypted fáj. -
törölt tag
Üdv. A megával kapcsolatban kérnék segítséget.
Az összes feltöltött anyagom undecrypted fájl.
This file will be decrypted as soon as the cryptographic key becomes available(when the share creator logs in again) -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #5809 üzenetére
Mondd már meg nekem, hogy ha nem úgy nyitja meg a felhő mappáit mit pl a HDD-t a zenei lejátszóba, hogy fogod megadni a felhő mappák tartalmát?
Egy fájlkezelő hiába kezeli attól még egy külső lejátszó nem fogja látni.
A sajátját alkalmazását hagyjuk a felhőknek mert az lett volna a lényeg, hogy egy alkalmazás kezelje az összes felhőt. -
törölt tag
válasz
instantwater #5806 üzenetére
Legalább azt írtad volna, hogy az android rendszer nem támogatná ilyen formában mint (pl a hangfelvételt) és root kellene hozzá, hogy működjön.
Ezt még el is fogadnám de nem lennék benne biztos, hogy igaz. -
törölt tag
válasz
instantwater #5806 üzenetére
Jó nagy butaságot írtál és még komolyan is gondolod...
A mostani android telóknak csemege lenne, eleve fut a háttérben sok embernél a facebook, viber, meg kismillió sz@r, elő van telepítve az onedrive, google drive és mellé még felpakolhatsz annyi felhő alkalmazást, hogy elveszel köztük és még azt is simán bírják a mostani telók.
Szerintem fejezzük be ne offoljunk tovább a témában és ne akarjatok legyetek szívesek megoldani már tovább nekem problémát, elég volt a sok segítségből, köszönöm. -
törölt tag
válasz
instantwater #5804 üzenetére
Hú ez a nagy kinyilatkoztatás Isteni sugallat által jött, amit szükségesnek láttál rögtön megosztani?
Köszönjük szépen, mert itt sok tudatlan volt eddig de most már mindenki tudja! -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #5802 üzenetére
Hogyne látná, ott van a két videóban csak rá kellett volna néznetek! [link]
Pont úgy kapcsolja a felhőt mappázva, mintha pl egy HDD lenne.
Ez volt a kérdésem hogy van e ilyen droidra de gőzötök nincs, hogy pc-n létezik ilyen.
RaiDrive, Air Live Drive ki lehet őket próbálni pc-n.
Több felhő szolgáltatást úgy csatolnak mintha az egy HDD lenne.
Ingyenesek egyszerre csak egyet tudnak és lehet csak olvassák és a fizetős ír olvas rá. -
törölt tag
Sokan saját nézőpontjuk szerint nézik a dolgokat és nem arra figyelnek, hogy mi volt a kérdés!
Már átbeszéltük a dolgokat, majd ugyan azt a felesleges köröket átfutottuk veled is.
Majd lezárásnak menjek át a másik a topikba, ott is pár felesleges kör megtétele után onnan meg vissza?
Innen oda, onnan majd ide, utána hova?
BigManus fórumtárs vágta, hogy mit keresek meg is válaszolta, a többi hozzászólásokat nyugodtan lehetne törölni annyit érnek...
Az nem segítség mikor a kérdezőnek kell elmagyarázni a segíteni szándékozóknak, hogy állnak a dolgok.Nagyjából képben vagyok a dolgokkal, van persze mikor segítségre szorulok.
Nem ez az első eset, hogy a ph-n nem tudnak segíteni de hozzá kellet szólniuk mindig van pár olyan akik felesleges körök átbeszélése után küldözgetnének ide oda.
A vége az, hogy külföldi oldalakat böngészve találtam megoldást az itteni segítségek csak felhúztak, amire nálad jött ki... -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #5784 üzenetére
Felhő tárhely kezelő!
Ez nem szinkronizál, csak úgy kezdeni a felhőt mintha telefonodon lenne az a tárhely.
-
törölt tag
Üdv.
Androidra van olyan alkalmazás mint a PC a RaiDrive? Megára kellene.
Pc-n légében USB meghajtóként látod a felhő tárolót és több felhő szolgáltatót lehet csatlakoztatni. -
törölt tag
válasz
instantwater #5246 üzenetére
Itt nem is az a lényeg.
pl Win10 pro 15- 20K körül van matricás vétellel, üzletben meg 40K?
Így belefér, hogy 2-3K vásárlásokkal 10 év alatt vesz 2-3 alkalommal, ha letiltják még úgy is megéri.
Kétes felhő szolgáltatásba felpakolni a személyes dolgokat az egy más kérdés. A fiók letiltáson, az adatok elvesztésén túl kerülhet azért még hátrányosabb helyzetbe... -
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5192 üzenetére
Arra viszont szerintem semmi okunk, hogy azt feltételezzük, hogy ha a Google, a MS vagy akárki szerződésben azt vállalja, hogy számára sem megismerhetően kezeli a bitjeinket, akkor azt jó okunk van elhinni, mivel számukra létfontosságú, hogy ezt betartsák.
Mégsem így tennének akkor jól rájuk ijesztenél, hogy bepereled őket?
WikiLeaks-botrány megvan? -
törölt tag
válasz
dragon1993 #5188 üzenetére
Ebben nem lennék olyan biztos...
Hogy vették észre, nem veszik észre, hogy adják akkor ki?
Gyilkosokat nem kötelező kiadni bizonyos országoknak ha nincs megállapodás? -
törölt tag
válasz
tonyrulez #5183 üzenetére
Nekem a pl a google már ott elásta magát mikor kiadta a pedofilok email levelezései és így lebuktatta őket. Azt vesszük jó, hogy lebuktak de onnantól számomra komolytalanná vált a google.
OneDrive a másik csoda ahová nem mennék. Az más kérdés, hogy árazás szempontjából ha csak az az első számú szempont... -
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5180 üzenetére
Telefonokkal mi a helyzet? Lehet rajta egy rakás személyes adat akár kényes képek, videók is viszonylag nagy tárhellyel rendelkeznek így fél rá sok minden. Teló lefagy nem indul újra, el vele a szervizbe, rosszabb esetben sufni üzletbe vissza és ők intézik.
Progival titkosítani bizonyos mappákat? -
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5178 üzenetére
És van egy-két olyan adat, amit a lelki nyugalmam érdekében még titkosítva sem adok ki a kezemből. Ilyen első sorban a jelszószéfem és pár hivatalból bizalmas adat.
Már az is lehet, hogy rég kiadtad... Adathalász Windows, Google, Android, Facebook, stb. (lehet még a Linux op rendszerek is) felejtős, internetről a gép lekapcs az a biztos.
-
törölt tag
válasz
tibbike01 #5176 üzenetére
Felhőbe cégek, vállalatok is viszik a dolgaikat nem csak hétköznapi emberek tesznek sokszor jelentéktelen dolgokat. PL Egy külső hacker feltörés esetén jó ha nem tudnak mazsolázni a felhőn tárolt dolgokban, kell a biztonság.
Magánszemély saját gépén ki milyen paranoiás úgy titkosítgat. Pl Albérletben mikor többen vannak egy szobában, vagy kollégiumban jó ha a fontos dolgokat nem látják mások ha belenéznének a laptopba... -
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5143 üzenetére
Úgy hogy hinni kell benne és valóra válik!
Létezik valós lifetime szolgáltatás pl [link] igaz nem olcsó. Ezt illúzióba meglehet vásárolni pár dollárért pl Google tárhelyen 1-2 terra méretben? Nem válna be vesz majd pár dollárért egy másikat... Míg lósz@r van madár is van.
-
törölt tag
Nem használtam még de ha jól emlékszem nem egy sebesség bajnok emiatt sokan más felé nézelődnek.
Ha kell az 1 TB tárhely akkor inkább nem érné meg ez jobban? Microsoft Office 365 Personal Most legolcsóbban 15E körül látni. -
törölt tag
válasz
Gabrielle654 #4851 üzenetére
Karácson körül ránéznék biztos lesz 1 évre vagy (lifetime license) akciós ajánlatuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest