Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nem feltétlen C-ről (mert nálam is a D a dropbox-szal együtt
), de igen, egy előre beállított mappa szintúgy mint DB-nál.(#194) atillaahun :
Sztem meg pont rohadt nagy szám, és nagyon megkönnyíti az "életet".
De mondjuk aki még freemail-t használ, attól nem is várható el egy dropbox működés megértése/használata.
(Viccet félretéve, pár hónapja áttértem a freemail-es címekről is gmail-re, és az összes családtagommal megtetettem ugyanezt, ugyanis nem 1szer nem 2szer volt freemailnél hogy csak 5-6 órával később jött meg a levél, de volt hogy el sem küldött több levelet - miközben én azt gondoltam hogy elment mert annak írta - és volt elég komoly vitám is ebből kifolyólag vkivel egy vétel-eladás miatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Viccet félretéve, pár hónapja áttértem a freemail-es címekről is gmail-re, és az összes családtagommal megtetettem ugyanezt, ugyanis nem 1szer nem 2szer volt freemailnél hogy csak 5-6 órával később jött meg a levél, de volt hogy el sem küldött több levelet - miközben én azt gondoltam hogy elment mert annak írta - és volt elég komoly vitám is ebből kifolyólag vkivel egy vétel-eladás miatt...)