Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nem feltétlen C-ről (mert nálam is a D a dropbox-szal együtt
), de igen, egy előre beállított mappa szintúgy mint DB-nál.(#194) atillaahun :
Sztem meg pont rohadt nagy szám, és nagyon megkönnyíti az "életet".
De mondjuk aki még freemail-t használ, attól nem is várható el egy dropbox működés megértése/használata.
(Viccet félretéve, pár hónapja áttértem a freemail-es címekről is gmail-re, és az összes családtagommal megtetettem ugyanezt, ugyanis nem 1szer nem 2szer volt freemailnél hogy csak 5-6 órával később jött meg a levél, de volt hogy el sem küldött több levelet - miközben én azt gondoltam hogy elment mert annak írta - és volt elég komoly vitám is ebből kifolyólag vkivel egy vétel-eladás miatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- OpenWRT topic
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), de igen, egy előre beállított mappa szintúgy mint DB-nál.
(Viccet félretéve, pár hónapja áttértem a freemail-es címekről is gmail-re, és az összes családtagommal megtetettem ugyanezt, ugyanis nem 1szer nem 2szer volt freemailnél hogy csak 5-6 órával később jött meg a levél, de volt hogy el sem küldött több levelet - miközben én azt gondoltam hogy elment mert annak írta - és volt elég komoly vitám is ebből kifolyólag vkivel egy vétel-eladás miatt...)