- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
18-ashoz nem jött létre a mappa, amibe pakolászni kellene (Dropquest/Spring cleaning) ilyenkor mi van?
-
fatal`
titán
A 14-esben mi az istent kell csinálni a sudokuval?
Megvan.
-
fatal`
titán
A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy én állítom e be, vagy ő választ valami csodálatosan szar helyen lévő mappát, de ezekszerint előbbi, szuper.
Akkor kipróbálom én is. A hely is több, gondolom gyorsabb is, nálam a dropbox még sosem ment 5 megabitnél gyorsabban, pedig lefele szinkronnál jó lenne...
Ugyanolyan könnyű public linket megosztani, vagy mindenképpen be kell lépkedni a webes felületen?
-
fatal`
titán
Este feltöltöttem a Dropboxomba egy fájlt az asztali gépemről, majd ma a notebookomon a kliens letöltés helyett szimplán törölte a fájlt. Találkozott már valaki ilyennel? Gyakori jelenség? Mert azt hiszem, akkor másik szolgáltatót fogok keresni...
Sugarsyncet már néztem más okból, de nem tetszik a kliense. Google Driveot próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest