Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Minden adatomról biztonsági mentést csinálok külső eszközökre... Felmerült bennem, ha valami gond lenne pl betörés, leég a ház stb, sok fontos, személyes dolog veszne el. Ilyen extrém eset miatt gondoltam érdemes lenne felhőben is tárolni a másolatokat. Személyes adatok miatt fontos lenne a megfelelő titkosítás is.
2 szolgáltatóra gondoltam. Mega, vagy Google Drive. Úgy tudom a Mega alapból is titkosít. A Drive nem használ titkosítást? Oda úgy kellene feltöltenem a személyes fájlokat, hogy előtte valamivel titkosítom? Olyat is halottam, hogy a Drive lebutítja a fotók minőségét. Ez akkor is igaz, ha nem fotóként, hanem egy mappában fájlként a többi adatommal tölteném fel?
Feltöltés után a szolgáltató átnézi ezeket a fájlokat? Beleköthet, ha szerinte valami jogvédett anyagot talál? (zene, videó)
Nem szeretnék senkivel semmit megosztani, sem online nézegetni, csak backupot csinálnék a privát dolgaimról.
Ilyen esetre szerintetek melyik szolgáltató és hogyan lenne a legbiztonságosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest