- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
tonyrulez #4660 üzenetére
Köszönöm a leírást.
colomb2: Miben mások azok a felhők, amik backupra vannak kitalálva? Máshogy tárolják az adatokat, mint a Drive?
Google annyival lenne jobb, hogy nagyon nagy név és szinte esélytelen, hogy a közeljövőben megszűnjön. Több fiókom is van náluk bővített tárhellyel, csak kényes adatok tárolására még nem használtam.
Ahogy olvasgattam a témában sok felhős szolgáltató megszűnt már, vagy a kilétük nem túl megbízható.
Úgy tudom a Google minden adatot átnéz és még bele is töröl, ha valami szerinte nem ok. Nem szeretném, ha a szolgáltató külön nézegetné a dolgaimat.
Sokak szerint érdemes még külön is titkosítani, csak nem tudom milyen módon lenne a legjobb és legkényelmesebb. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Minden adatomról biztonsági mentést csinálok külső eszközökre... Felmerült bennem, ha valami gond lenne pl betörés, leég a ház stb, sok fontos, személyes dolog veszne el. Ilyen extrém eset miatt gondoltam érdemes lenne felhőben is tárolni a másolatokat. Személyes adatok miatt fontos lenne a megfelelő titkosítás is.
2 szolgáltatóra gondoltam. Mega, vagy Google Drive. Úgy tudom a Mega alapból is titkosít. A Drive nem használ titkosítást? Oda úgy kellene feltöltenem a személyes fájlokat, hogy előtte valamivel titkosítom? Olyat is halottam, hogy a Drive lebutítja a fotók minőségét. Ez akkor is igaz, ha nem fotóként, hanem egy mappában fájlként a többi adatommal tölteném fel?
Feltöltés után a szolgáltató átnézi ezeket a fájlokat? Beleköthet, ha szerinte valami jogvédett anyagot talál? (zene, videó)
Nem szeretnék senkivel semmit megosztani, sem online nézegetni, csak backupot csinálnék a privát dolgaimról.
Ilyen esetre szerintetek melyik szolgáltató és hogyan lenne a legbiztonságosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest