- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Ezek, amiket ajánlottatok nem jók, drágák és aránylag kevés helyet biztosítanak. Nekem nem kell képnézegetés online, arra ott a flickr, azoknak a képeknek, amiket meg akarok osztani. Én biztonsági másolatot akarok készíteni felhőbe a képeimről, videókról, szövegekről, amit ideális esetben soha nem kell elérnem.
Amiket írtam, azok mind olcsóbbak és jobbak a copy vagy megánál, de vannak korlátaik, mint mindennek.Az összes képem egy home szerverre van mentve, amiről automatikusan készül mentés napi szinten egy másik merevlemezre, amit csak erre a célra használok. De ez nem elegendő, egyszerűen nem bízom a merevlemezekben. Ezek az árak mellett pedig már kötelezőnek tartom a felhőbe való mentést, ami a legbiztonságosabb, és akkor nem kell raid meg stb, elég egy biztonsági mentés napi szinten, ami már elég komoly biztonságot jelent, és ha két merevlemez is bedöglene egyszerre, na akkor kell a felhő. A felhőben tárolt mentést soha nem akarom nézegetni, osztogatni, stb. Ez havi max 6 dollárból megoldható, ami kb 1300 forint, ahogy írtam, egy csomag cigi ára. Nem tétel a pótolhatatlan képekért emlékekért és a biztonságért.
Az Amazon Glacier lenne a legjobb, csak annyira bonyolult a leírásuk, hogy félek, nehogy beleszaladjak egy óriási számlába, ha véletlenül vissza kell töltenem valamit. Aki ért ehhez, az segíthetne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest