Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1392 üzenetére
Szia!
Elég ha 3 szériát csinálsz annyi ismétléssel ami még nem fáraszt ki. (marad még némi erőd a végére)
pl: 3x4. Aztán fokozatosan lehet növelni az ismétlésszámot ahogy erősödsz, fogysz. Utána beindul a gépezet.Ha az étrended rendben van, akkor beindul a fogyás mindenképp.
(#1393) Dumas
Az előbbi mondat szerintem erre is igaz. Ha egy kicsit odafigyelünk az étrendre és rendszeresen mozgunk, biztosan lesz eredménye. Persze nem 1-2 hónaptól kell csodákat várni,de már néha annak a kis időnek is szemmel látható az eredménye. Kitartóan csináljuk azt amit szeretnénk. Legyen az sw, tánc, futás bármi. A test alkalmazkodik. Csak sok a hülye reklám, az ne lenne.
Kedvencem a múltkor hallottam a rádióban: "Mindenki szeretne karcsú, izmos testet.Mindenki vágyik a jó kondícióra.Mindezt gyorsan akarjuk elérni.Kevés időt ráfordítva. Lehetőleg könnyedén. FLABéLOS.
Ennél jobb ötletünk nincsen."
" használatához nem kell akaraterő. Kényelmes, akár a tévé előtt is használhatja. Csak rááll, és a gép mozgatja."
Esetleg az ízületeken meg a koordinációs képességen javíthat, de a vibrációtól miért lenne izmos a tested és miért javulna a kondi? Ekkora nagy ....-got...Több rokonnak is mondtam, hogy tényleg mennyire jó ez a sw, Lehet hogy segíteni a hátfájásán megerősödnének kicsit az izmai. Azt mondja: öreg vagyok én már ahhoz. 40 évesen? Na, ne! Pont ez volt az egyik fő motivációm egyébként amiért elkezdtem az egészet csinálni. Nem hiszem el, hogy 10-20 év múlva majd nekem is úgy kell mászkálnom mint egy kérdőjel. Biztos, hogy nem. Erről gondoskodok.
Mindegy volt, hogy idősebbnek, fiatalabbnak, karcsúnak vagy dundibbnak mondtam, csak legyintettek. Pedig a könyvben lévő legelső gyakorlatok pont ilyen célt szolgálnak. Aki elolvasta az elejét is a Fegyencedzés első kötetének az eljét az tudja, hogy akár rehabilitációs gyakorlatnak tökéletesek.Bocs a sok OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest