- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Votyesz13 #1788 üzenetére
A link nem is arról szólt. Hogy melyik parancs, azt nem tudom.
Valószínűleg azt csinálja amit jelent. Tehát nem ad hibát, ha nem üres. (valami)mod: khm... 2 perc gugli.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Votyesz13 #1784 üzenetére
Gurbra itt egy átfogó leírás, gyakorlatilag csak a
/boot/grub/menu.lst fájt kell átírni, hogy mit és hogy.Kitömöríteni én mc-vel szoktam. Az tud könyvtárként bemenni az archívumba és csak másolok.
Ez meg szerintem nem parancs, hanem egy parancs kapcsolója. Ez meg arról szól, hogy mi az a root. De figyi! Ha egy leírást küldünk neked azt azért olvasd el, mert hasznos.
-
rokefeller
senior tag
válasz
Votyesz13 #1781 üzenetére
de, de annyira nem lesz triviális.kell csinálnod egy rendes grub configot, aztán fixmbr-rel legyakni az eddigi grubokat, hogy csak a win induljon, aztán rescue diskről bebootolni azt a rendszert amin létrehoztad a grub configot, és ott egy grub install :-)
De ez nem fedora specifikus, és ezt lehet hogy jobb ha bedobod a haladóbb linuxos topikba is. A grub conf egyébként nem egy nagy cucc, a most meglévőd kiegészíteni megoldható, csakugye vigyázni kell, érzékeny a szintaxisa. ha tudod hány vinyó van a gépedben, milyen sorrendben, azokon milyen partíciók, milyen sorrendben, és tudod milyen kernelek vannak fenn, akkor megoldható :-) szerintem ne ma kezdj hozzá :-)
-
rokefeller
senior tag
-
rokefeller
senior tag
válasz
Votyesz13 #1751 üzenetére
No:
MP3 és film: vannak gstreamer alapú lejátszók, mint pl totem, exaile, banshee, rhythmbox. Ezek közül a totem és banshee filmet is lejátszik, "codec" hozzájuk:
rpmfusion repo-k hozzáadása, majd yum install gstreamer-plugins*
Filmhez a legjobb az mplayer, és valamilyen gui, vagy smplayer, ha kde-t használsz, vagy gnome-mplayer ha gnome-ot
van persze még VLC-is, az is jó :-)
MP3-at lehet xmms-sel meg audacious-szal is, etc.
Torrenthez akár transmission, vagy deluge.
Az én választásaim:
mp3-> banshee v exaile
film-> gnome-mplayer
torrent -> delugemegjegyzem, az összes jobb mint bármi amit anno windowson használtam, és azóta láttam, de ez szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest