Hirdetés
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Voltak igen. 3 profibb oldal is volt. A sys-admin.hu volt a csúcs. Voltszerencsém minháromba írni.

Centos-hez semmilyen spin nincs. Az alap csomagkészlete elég szűkös, 1 feladat 1 app felfogás szerint. De vannak extra tárolók. Ilyen az epel, amit a fedorások csinálnak. Ebben van xfce. Hosszú távú megoldásnak jó. Próbáld ki, ha minden alkalmazás megvan, amire szükséged van, akkor nagyon nagoyn nagyon sokáig használhatod gond nélkül.

(#4873) kovaax:
Akkor ez valami új bug. Nem találkoztam vele. f 19 volt az utolsó, amit renszeresen használtam. A leírás nem segít?
(#4875) bob.zxr:
Nem akarom én őket bántani, de valami komolyabb fedorás arcnak kéne ilyen oldalt csinlni.
Ha rámszakad a történelemben valamikor elég szabadidő, én állok mostmár neki. 
(#4878) cigam:
Én is olvastam róla. Ez van. Moonlightal mi a helyzet?
jah és bobnak üzemen, hogy naazilyenszaroktólleszagyatlanulszarawebböngészés.

(#4880) qisqaqas:
Kerestem én már, de nem vitték túlzásba az elirányítást. MOndjuk ha már fedeora oldal, azzal kéne kezdeni, hogy rólunkba leírjátok, hogy miisez. Nem? De.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha rámszakad a történelemben valamikor elég szabadidő, én állok mostmár neki.