Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973
üzenetére
Igen, ezt keresed!

Sajna Fedora is keresgélős, kicsi angol tudás kell azért, akkor gyorsabban találni megoldásokat, de itt is segítünk.Windowsnál van 1 rendszer, kicsit alakíthatod, de nem sokat... ott az user idomul a rendszerhez, kész. Linuxnál keresheted a neked megfelelőt, és még át is szabhatod. Van, akinek ez teher, másnak szüksége van rá. Anno XP-s időkben kipróbáltam, h a lehető legkevesebb cuccot telepítettem, amiből lehetett XP default vagy M$ cuccot használtam, hátha nem kell fél évente újrarakni a zikszpét, és játszani is tudok, meg filmek, CD írás, etc. Hát marha nagy önszopatás volt. Odáig jutottam, h kerülni a wint, de sajna a munkám és a játékok miatt marad még (W7 azért sokkal jobb a zikszpénél), viszont a szabadság és testreszabhatóság miatt Linux a nyerő nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs