- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Üdvözletem!
Ez a topik lenne a "hivatalos" Fedora topik?
Furcsa számomra a "Core" szó a névben, azt nem régebbi kiadásoknál használták?OpenSuSe 12.2-ről váltanék kipróbálás szinten egy időre Fedora-ra. Korábban sokáig használtam Fedora 16-17-et. Nagyon megtetszett SuSe-knél a honlap, úgy éreztem, nem csak egy operációs rendszert kapok, hanem ahhoz rendes dokumentációt - információk, how-to-k. És mindezt official wikipedia szerű oldalakon, nem pedig úgy, hogy szolgáltatunk egy fórumot, ahol majd csak megtalálja a user google-vel a bajára a megoldást.
Plusz jó érzés, hogy Nürnbergben sokat látom az openSuSe épületet...
Nem sokára nekiesek telepíteni a 18-as betat.
szerk: A váltás szó használata talán túlzás részemről... Nem tudok megtelepedni egy linuxnál sem hosszú időre. Talán ezért sem lesz nálam sikeres az egész koncepció. Az utóbbi fél évben nem is merném bevallani mennyi szabadidőmet pazaroltam el különböző disztibúciók tesztelésével... ezen minden linux user átesik, vagy csak én vagyok ilyen geek?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest