Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most futok bele másodjára fedora telepítésnél a következő hibába.
Olyan hdd/ssd-t amin vindózon volt használva nem eszi meg a telepítő...
De a legérdekesebb, h live rendszeren hiába csinálok belőle bármilyen file rendszert és hiába particionálom át a telepítő mégse fogadja el a lemezt.
A másik érdekes, h ubuntu-nak vagy suse-nak semmi kifogása ezek a lemezek ellen.
A harmadik (és legérdekesebb, ezt ma 2 db ssd-vel is kipróbáltam), h suse telepítése után cseréltem volna fedora-ra, de a telepítő ugyanazzal a kifogással kidobta a lemezt...Konkrétan, próbáltam f16/17-el, és 2db 30 Gb-s SSDvel és régebben egy 1,5 TB-s vinyóval. A 2 ssd-re a telepítés elején azt mondta, h "érvénytelen raid kötet állítsam át a bios-ba"... vmi hasonlót írhatott a 1,5 TB-s vinyót meg egyszerűen nem engedte particionálni a telepítő.
Ez gondolom vmi fedora specifikus bug lehet, mert mint mondtam más distrók gond nélkül települtek... Ezt más tapasztalta vagy csak engem tisztel meg a fedora ezzel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest