Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Köszönöm a segítséget neked és ViZion kollégának. A time machine elméletileg nem nagy ördöngösség most hogy jobban utána olvastam Nettalk kell hozzá. Visszatérve az Amahit azért favorizálom mert egyszerűnek tűnik a többihez képest. Ha jól tudom az ahami-ra csak megveszem az app-okat ami kell és megy meg a webes felületén beállítom ami kell. A CentOS nem ismerem és a Debiant se. De gondolom ezekhez nagyon kell ismerni a linuxot ami nálam hiányzik. Jelenleg sajnos se időm se agyi kapacitásom nincsen belemászni a linux bugyraiba (államvizsga előtt állok), de jó lenne már összeraknom valamit mert nem csak én használom. Ha fel tudom telepíteni a Fedorat és rá az Amahit akkor ma megcsinálom de mindig akad valami ami hátráltat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest