Hirdetés
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nem tudom most mi a helyzet, de decemberben ez volt. Mindjárt kijön az új ubi, meg a fedora is, ha nincs benne valami nagyon elszállt proprietary cucc, akkor nem lesz baj. Amikor én néztem, nem ment a suspend rendesen. Nekem az mindenképp kell. Ha suspend, wifi, video és hang van, akkor nagy para nincs. Ha egy kártyaolvasó driver ratyi, arra magasról teszek, mert alig használom. Szóval ne parázz, mivel az ultrabook-ot az intel találta ki, fog az menni (vagy már megy is)
Ha mondjuk olcsóbbat akarsz, meg lehet nézni az acer ultrabookját, vagy ha ugyanennyi pénz, akkor egy Lenovo t 420s is jó lehet, néha van akciósan is, és az egy elég masszív kis üzleti társ. Ronda, mint minden T-s lenovo, dehát nem a Dokkba fogod magaddal vinni, meg gondolom divatfotós sem vagy, mert akkor a macbook airedről fikáznál minket, földi halandó linuxosokat :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest