- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Feltelepítettem a Fedora 16.KDE spin. Ugyanis Gnome csak fallback módban hajlandó indulni. Ti már jártatok úgy, hogy az Apper, magyarul Szoftverkezelő egy -egy letöltött rpm csomagnál KDEinit hibát jelzett? Emiatt aztán újratelepítettem, Amikor végzett, akkor lepődtem meg, hogy angol nyelvű maradt, bár én telepítés közben a magyart jelőltem meg. Utólag kellett letöltenem a magyar nyelvi csomagokat. A Firefox viszont angol martadt, és a magyar nyelvi csomagot nehezen találtam meg, felraktam, utána is angol maradt. Ezért a hivatalos oldalról telepítettem, de ott csak binary van. Van valakinek valamilyen ötlete miért lehetett ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Makett, makettezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs