Hirdetés
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
A Unity az hasonló, de azt az Ubuntusok csinálják.
Volt is ebből némi para, mert ők azt mondták, hogy a Unity lesz az alapértelmezett felület.Hasonlóságok: a munkamenetben vannak hasonlóságok, például az alkalmazás indítás nem menüből megy, hanem van egy overlay, és abban lehet find as you type keresgélni, meg kategóriákban; mindkettő épít a GPU gyorsításra, ilyesmi
Ami különbözik: a gnome shell clutter meg javascript, az ablakkezelő mutter, ami egy felturbózott metacity alapú valami, integrálva a panellal ha jól értem, a unity a compiz-ra épít, és a régi gnome panel forkját használja, indicator appletekkel, meg egy global menüvel, meg egy dash-sel
Érdemes videót nézni róluk. Én a Gnome-shellben sokkal nagyobb potenciált látok (persze a bukásra is), a Unity jelenleg talán feature készebb, de nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest