Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
A Unity az hasonló, de azt az Ubuntusok csinálják.
Volt is ebből némi para, mert ők azt mondták, hogy a Unity lesz az alapértelmezett felület.Hasonlóságok: a munkamenetben vannak hasonlóságok, például az alkalmazás indítás nem menüből megy, hanem van egy overlay, és abban lehet find as you type keresgélni, meg kategóriákban; mindkettő épít a GPU gyorsításra, ilyesmi
Ami különbözik: a gnome shell clutter meg javascript, az ablakkezelő mutter, ami egy felturbózott metacity alapú valami, integrálva a panellal ha jól értem, a unity a compiz-ra épít, és a régi gnome panel forkját használja, indicator appletekkel, meg egy global menüvel, meg egy dash-sel
Érdemes videót nézni róluk. Én a Gnome-shellben sokkal nagyobb potenciált látok (persze a bukásra is), a Unity jelenleg talán feature készebb, de nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest