- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
GrooveHero #227 üzenetére
Én a másik mapon kezdtem. Na mindegy, asszem elkezdem kb. elölről az egészet, mert eddig virágbolti verzióval toltam unalomból, de ma megjött a cdgalaxistól az eredeti dobozos. Akkor j9öttem rá, hogy nincs a notiban optikai meghajtó.
-
zsoltee10
addikt
Inkább fejlettebb a 2015-ben, mert benyomod a 3-assal a tempomatot és 1-2 gombbal tudod állítani fel-le 1km/h-ként.
Küldetések nem akarnak jelentkezni. 10 órát toltam a játékba, de még semmi, pedig 5 percre van állítva a gyakoriság és vettem egy New Holland T4.75-öt is homlokrakodóval. Felmentem az egyik hirdetőtáblához is, de semmi.
-
zsoltee10
addikt
A valóságban a nagy cégek egy része már áttért a forgatás nélküli talajművelésre és nem szántanak, hanem nehéz kultivátorokkal és megfelelő vetőgépekkel dolgoznak. Attól még lehet a birtokon eke, hogy nem használod. Én mondjuk eladtam, mert úgy kezdtem a játékot, hogy felrántottam még 100e Euro hitelt és megvettem a 25-ös és 30-as földet.
Viszont ekével nem tudom egybe szántani a területeket, pedig a 24-29-30-25 földet jó lenne egy táblába hozni.
Tetszik, hogy végre az eszköz megkívánja az erőt. Az előző részben simán ráraktam a kis csettegőre a nagy vetőgépet, ami finoman szólva is vicces. Itt viszont az alap 90-es lovas gép fele sebességgel bírja húzni a kultivátort, mint a nagyobbik.
Meg vettem egy nagy pótkocsit és a kisebbik traktort a lejtőn úgy keresztbe tolta, hogy öröm volt nézni.
Kérdés: Érdemes trágyázni ÉS permetezni? Korábban ugye mindegy volt, attól nem lett több termés, ha permeteztem is.
-
zsoltee10
addikt
Szakmabeliként hiányzik nekem néhány alapvető dolog a játékból. Első és legfontosabb: Évszakok. Folyamatosan nyár van.
Nincs sár, nincs elakadás. Aztán pl. nem romlik el soha a traktor, pedig az életben az ember azért igyekszik újat venni, mert a réginek drága lesz a javítása, gyakran elromlik, elkopik. Ezeket a dolgokat be lehetne építeni mondjuk a legnehezebb fokozaton.
-
zsoltee10
addikt
Dombóváron délben már nem volt a teszkóban. Nem fogok érte adni a steamnek 30 euro-t, amikor sose multizok, meg aztán jobban szeretem, ha megvan fizikai hordozón, ezért a pénzért. Mindenesetre nem tetszik a forgalmazó hozzáállása. Megvenném eredeti dobozos verzióban, de nem nagyon hagyják...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest