Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
Gépen játszom, de közben van egy x-boxom vezeték nélküli joy van hozzá. A kérdésem az lenne nem tudnám valahogy rákötni a gépre valahogy a joyt? Valami kiegészítő a gépre amit usbre dugok és venné a joy jeleit?
-
shaggy
aktív tag
a marháknak hova kell adnia vizet?
a vizes kocsit akármelyik vályúhoz húzom nem engedi a vizet.
-
shaggy
aktív tag
Ti a területeket aratás után szántani szoktátok és rögtön vetés?
Vagy előbb tárgya vagy kombinátor vagy valami ás utána szántani és vetés vagy fordítva előbb szántás majd kombinátor és vetés? -
shaggy
aktív tag
Ti aratás után tárcsáztok vagy kultivátor vagy akármi és úgy a szántás vagy előbb szántás és utána tárcsa?
Vagy aratás után szántás és rögtön vetés?Valakinek van olyan hibája hogy a trágyaszóró miután kiürült még mindig megy tovább és szórja mintha lenne benne?
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok ajánlani valami jó átrakó kocsit amibe cukorrépát tudok tenni?
-
shaggy
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi akkor megyek is a vétőgéphez.
Ha meg műtrágyázom vagy permetezem akkor gyorsabban lesz termésem vagy többet hoz?
-
shaggy
aktív tag
H a kukoricát lesilozom és beviszem a biogáz üzembe azért kapok pénzt?
-
shaggy
aktív tag
A játékban mi értelme van a műtrágyázásnak vagy a permetezésnek?
Mindkettővel szoktam és nem vettem észre hogy több lenne a termés vagy csak gyorsabban nő?
-
shaggy
aktív tag
válasz
gabesz.1986
üzenetére
Ezzel az a baj hogy középen van a kormányzás és a végén amikor fordul nagyon nagy rész kimarad.
Próbáltam vele az eggyel kisebb case trakival próbálgatom most ezzel a végén a fordulok kisebb terület marad ki.
-
shaggy
aktív tag
válasz
gabesz.1986
üzenetére
már mindennel próbáltam, de nálam nagyon nem úgy csinálja ahogy kellene.
-
shaggy
aktív tag
Valaki mondja meg hogy a vodel noot ekét heros 1000 a neve azt hiszem milyen trakival tudnám szépen húzni?
amikor felveszek munkást ezzel az ekével katasztrofálisan dolgozik nem megy ki a terület végére előtt megfordul akkor van hogy szántatlan területek is maradnak a terület közepén.
A nagy new hollanddal próbáltam de ott meg a végén a fordulok katasztrofális.
-
shaggy
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem csak a billentyűzet van semmi más van xbox de az meg vezeték nélküli nem tudom gépre hogy tudnám rákötni.
-
shaggy
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Probálom én kézzel pakolni de egy idő után már annyire felbosszant hogy nem csinálja úgy ahogy szeretném h inkább kikapcsolom.
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó módot vagy bármit amivel a bálákat szépen sorban le tudom rakni.
Nekem egyszerűen mindig leesik félreteszi és had ne soroljam idegeítő tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest